Loading...

Aventuri spirituale “ROOTS”

Block
FII PARTE DIN POVESTE
ROOTS

TERAPIE VIE

urmareste-ne

INNER JOURNEY AROUND THE WORLD cu VALERIA VIRLAN

Este o realitate faptul toată viața suntem invitați (sau chiar provocați) lucrăm cu noi înșine, deopotrivă terapeuți și oameni cu alte profesii. Totul devine mai simplu când facem trecerea de la o atitudine interioară de “mi se întâmplă”, la “eu creez ceea ce trăiesc”. Iar atunci când, totuși, viața surprinde și traversez anumite situații de criza, în adâncul meu am o încredere de nezdruncinat orice ar fi eu tot voi fi bine. Pe lângă conștientizări multiple, integrări și vindecari, această atitudine interioară de încredere și împuternicire în fața vieții este marele avantaj cu care pleacă oamenii din terapia cu mine.

Despre Retreaturile “ROOTS”

Pentru împuternicesc din interior oamenii cu care lucrez, astfel încât ei fie cât mai autonomi și stăpâni pe procesul lor terapeutic și pe propria lor evoluție. Și poată lucra și evolua în procesul lor și ulterior încheierii drumului alături de mine. Culegem împreună multe roade în cadrul terapiei, însă plantăm și multe semințe care urmează dea roade ulterior, pe parcursul întregii lor vieți. Procesul nostru terapeutic evoluează și creste odată cu noi înșine. Iar dacă fundamentul lui, construit cu grija în cabinet, este solid, instrumentele terapeutice sunt versatile și eficiente, iar Eul este suficient consolidat, ne simțim împuterniciți și încrezători devenim un ghid pentru noi înșine mai departe.

Ce Ne Diferențiază

Acordarea empatică, intutitia și experiența mă ajută să aleg cea mai buna metoda de lucru din plaja largă de specializări, tehnici și instrumente cu care lucrez și chiar să îmbin pe loc mai multe tehnici, generând ad-hoc, în lucrul cu fiecare persoană, o metodă de intervenție personalizată pentru ea, pentru momentul în care se află în procesul ei.

Mă ajută în acest sens atât specializarea mea de bază în Psihoterapie Integrativa, cât și multitudinea de cursuri și specializări internaționale din formarea mea profesională: Psihotgerapie Gestalt, Psihoterapie sexuală și Psihoterapie de cuplu, Psihosomatică, Eliberarea Stresului și Traumei din corp, Neuroștiință și Epigenetică, Lucrul cu scenariul hipnotic, Dans și Inteligentă Energetică, etc.

Am acceptat propunerea celor de la “Fabrica de Aventură” de a construi împreuna aceste experiente de RETREAT pentru că este aliniată cu ceea ce îmi doream deja de ceva vreme să creez: noi spații sigure și frumoase de vindecare și înflorire pt femei. Pentru mine era important sa construiesc asta alături de o firmă cu echipă de profesioniști pasionați, cu experiență, dedicare și seriozitate în serviciile lor. Cât și cu toate acreditările și cadrul legal necesar impecabile, prin care să ne asigure mie și invitatelor mele servicii și un spațiu cât mai sigur (toată logistica pt călătorie, cazare și activitățile la fața locului). Ceea ce Fabrica de Aventură oferă din plin.

De ce “ROOTS”?

Trezesc puterea feminină din femei și le ajut să înflorească, iar asta îmi oferă zi de zi o imensă satisfacție. Am asistat la înflorirea a mii de femei până acum si este satisfacția suprema pe care o experimentez eu aici pe pământ, este misiunea mea și mă simt extrem de recunoscătoare. Metoda mea de lucru îmbină instrumente și abordări raționale, științifice, dar și instrumente și abordări ce țin de latura mistică, sacră, energetică a vieții și feminității noastre.

Propriul meu proces terapeutic și de integrare a Femininului a devenit o hartă, pe care am îmbogățit-o cu specializările mele, generând propria mea metoda de lucru extrem de eficienta, cu rezultate uimitoare la toți oamenii cu care lucrez.

logo_roots2_jpg
RETREAT DE FEMINITATE 
IN COLINELE TRANSILVANIEI
9-12 MAI
8cb27923-281a-4069-a24d-bd17835c81b4.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___
RETREAT DE FEMINITATE 
IN BALI
- urmeaza -
Ubud-Bali-Indonesia-tirta-empul-temple-Come2Indonesia-1024x682
Block
FII PARTE DIN POVESTE!
FABRICA DE AVENTURA

EXPERIENTE DE CALATORIE UNICE

urmareste-ne