Loading...

Aventuri Wild Romania

Block
FII PARTE DIN POVESTE!
WILD ROMANIA

CEL MAI IUBIT PROIECT DE AVENTURA DIN ROMANIA

urmareste-ne

CEL MAI IUBIT PROIECT “WILD” DIN ROMANIA

Wild Romania este proiectul alaturi de care vei trai cele mai frumoase aventuri si proiectul alaturi de care vei descoperi experiențe unice din caiac sau aventurandu-te pe munte în mijlocul naturii virgine din România. Cu un focus deosebit pe aventură și pe petrecerea timpului în aer liber alături de alți pasionați de outdoor, vă garantăm o călătorie plină de adrenalină și de superlative ale naturii salbatice.

NU TE-AI MAI URCAT NICIODATA INTR-UN CAIAC SI AI O MULTIME DE INTREBARI? IATA AICI TOATE RASPUNSURILE DE CARE AI NEVOIE!

Despre “Wild Romania”

Aventurile noastre vă oferă oportunitatea perfectă de a explora râuri, lacuri și canale ascunse, navigând prin peisaje pitorești și descoperind locuri îndepărtate și neatinse sau oportunitatea de a vă aventura în sălbăticia munților României pe undele dintre cele mai spectaculoase trasee. Cu echipamentul și ghidajul nostru specializat, veți experimenta senzații unice în mijlocul sălbăticiei și nu numai.

Ce Trebuie Sa Stii?

  • Nu este nevoie sa stii sa inoti si nici nu va fi nevoie, echipamentele de siguranta oferindu-ti tot confortul necesar
  • Vei descoperi experiente unice si te vei conecta cu natura intr-un mod unic
  • Usor, usor vei deveni dependent de aventurie in caiace, de stare de libertate pe care o vei experimenta prin intermediul lor si miscare in natura iti va oferi o multime de beneficii pentru trup si spirit
  • Iti oferim cele mai complet si profesionist set de echipament si punem accentul pe siguranta ca niciun alt proiect din piata: 4 ghizi se vor ocupa in permanenta, aventura de aventura, ca tu sa te bucuri in liniste de aceste experiente unice
  • Aventurile sunt dedicate atat incepatorilor cat si celor avansati, nefiind important nivelul de experienta dar fiind necesar o conditie fizica decenta

Ce Ne Diferențiază

Focus pe natura sălbatică din România: Wild Romania pune un accent deosebit pe experiențele de aventură în peisajele naturale virgine din România. Acest lucru oferă participanților oportunitatea de a explora locuri sălbatice într-un mod activ și eco-friendly.

Experiențe personalizate: Detaliile fiecărei ture sunt gândite cu grijă astfel încât să vă ofere experiența perfectă în natură. Turele oganizate de noi îmbină armonios aventuri pe apă, drumețiile montane și alte activități în mijlocul naturii.

Punem accentul pe comunitate și prietenie: Wild Romania promovează petrecerea timpului în natură alături de alți pasionați de aventură. Participanții au ocazia să se conecteze și să împărtășească experiențe într-un mediu prietenos și relaxant.

Conservarea și educația: Wild Romania are și un angajament față de conservarea naturii și educația ecologică. Proiectul își propune să crească conștientizarea și să promoveze conservarea ecosistemelor din România prin intermediul călătoriilor și al altor activități în natură. În curând veți avea ocazia să participați la evenimente dedicate protejării naturii prin proaspăta noastră asociație “Save the waters of Romania”.

De ce “Wild Romania”?

Indiferent dacă sunteți începători sau experimentați în mânuirea padelei sau în practicarea drumeției pe munte, Wild Romania vă oferă ture adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră. De la excursii relaxante pe lacuri liniștite la aventuri pline de adrenalină pe cele mai spectaculoase cursuri de ape sau trasee montane, veți găși cu siguranță o experiență care să vă satisfacă dorințele și să vă ofere amintiri de neuitat.

Vei descoperi frumusețea ascunsă și vei crea amintiri de neuitat într-un mediu prietenos și relaxant alături de o echipă profesionistă, focusata să iți ofere amintirile perfecte. Te vei bucura de confortul celor mai profesioniste echipamente și de compania celor mai buni ghizi care se vor preocupa în permanență de siguranța ta. Avem cea mai specializată logistică din Romania în acest moment și nu facem rabat de la nici un detaliu al excelenței. Începând de la atmosfera creată pe turele noastre și până la investițiile permanente în confortul și siguranța pe care echipamentele noastre le oferă, totul este pus cap la cap astfel încât voi să vă bucurați de cea mai epică aventură.

“Wild Romania” este marcă înregistrată a proiectului “Fabrica De Aventura” și este proiectul sub numele căruia derulam circuitele “wild” din Romania.

Block
FII PARTE DIN POVESTE!
FABRICA DE AVENTURA

EXPERIENTE DE CALATORIE UNICE

urmareste-ne