Loading...

Echipa

get_your_guide-florin

FLORIN RADU
Fondator “Fabrica De Aventura”

Indrăgostit de sălbăticiile Romaniei, Florin este cel care a construit proiectul Fabrica de Aventura. Pornind de la marea dorință de a descoperi locuri necunoscute a dezvoltat proiectele cu perseverență și ambiție.

Este pasionat de caiace, așa că dacă sunteți gata să explorați râurile și lacurile Romaniei sau Delta Dunării, Florin vă va ghida prin cele mai sălbatice și ascunse locuri. Atunci când nu este pe apă, îl veți găsi în cele mai exotice destinații, ghidând turiștii din România sau din întreaga lume.

Studiile sale universitare și postuniversitare în domeniul turismului au fost punctul de plecare pentru obținerea de calificări suplimentare, inclusiv cea de manager în turism cât și certificarile de ghid național și montan.

Este fascinat de fotografie, un hobby pe care îl practică în natură ori de câte ori are ocazia.

Continuu receptiv și atent la nevoile turiștilor, este întotdeauna pregătit să vină în întâmpinarea nevoilor acestora cu cele mai profesioniste soluții.

Alegând circuitele sale vei avea ocazia să fii ghidat de persoana pentru care călătoria a devenit un stil de viață.

get_your_guide_gabriela

GABRIELA ANDROSIAC
Travel Experience Manager

Gabriela este ghid național și montan acreditat și o vei întâlni pe turele noastre ecoturistice interne, dar si in circuitele noastre externe pline de aventura.

Pe lângă călătorii, Gabriela este pasionată de viață și natură, plante medicinale, aromaterapie, dansuri și limbi străine. Acesta este și motivul pentru care comunică cu ușurintă in engleză, germană și spaniolă.

A obținut un doctorat în biochimie și imunologie în Germania, iar la revenirea în România s-a îndrăgostit de proiectul Fabrica de Aventura. Acesta a fost momentul în care a decis să-și aducă entuziasmul debordant în proiect și să facă parte din echipa noastră.

Gabriela este întotdeauna pregătită să arate locurile indepartate ale lumii tuturor turiștilor care își doresc să experimenteze un alt tip de călătorie. Cu siguranță te va încânta cu zâmbetul ei exuberant, energia și spiritul tânăr.

O vei întâlni atât in cadrul circuitelor noastre externe cât și în cadrul circuitelor “Senses of Romania” unde fie iți va călăuzi pașii pentru a descoperi cele mai variate experiențe de călătorie, fie te va răsfăța cu programe tematice și povești armonios împletite.

get_your_guide_anca

ANCA ONUTAN
Travel Experience Manager

Anca a descoperit proiectele noastre prima dată în calitate de turistă și de atunci a decis să rămână alături de noi.

Fermecată de frumusețea crudă a naturii, de culturi diverse și de vibrația fiecărui loc în parte, Anca caută colțuri de lume și experiențe unice pe care să le poată împărtăși mai departe cu turiștii noștri.

Iubește muzica și atmosfera creată de grupurile de oameni frumoși pe care îi însoțește.

Arată deasemenea atenție la detalii, spirit organizatoric dar și multă căldură pe circuitele ei, și ne mărturisește că fiecare turist pe care l-a întâlnit a contribuit la magia circuitelor pe care le-a condus.

A absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale și cunoaște limbile engleză și spaniolă. Pasionată de dezvoltarea continuă a oamenilor și înțelegerea motivațiilor acestora, Anca s-a format în Resurse Umane, în companii multinaționale de top.

Vă va ghida pașii atât în circuite interne “Senses of Romania” cât și în destinații externe, ajutandu-vă să descoperiti lumea și sa vă întoarceti cu amintiri memorabile cât pentru o viață!

get_your_guide_anca_mihutescu

ANCA MIHUTESCU
Travel Experience Manager

Salut! Sunt Anca și îmi face plăcere să împărtășesc cu voi pasiunea și devotamentul meu pentru activitățile în aer liber și mișcarea fizică. Iubitoare de outdoor, am descoperit că fiecare pas în natură este o oportunitate de a învăța, a crește și a trăi viața în cea mai pură formă.

Ca ghid montan și voluntar implicat în programe de terapie prin escaladă pentru copiii cu dizabilități, am descoperit că natura și mișcarea pot transforma vieți și pot crea legături de neșters.

Challenge-ul fizic și mental pe care îl oferă sporturile de anduranță și alpinismul mă atrag în mod special. Fiecare obstacol depășit mă ajută să cresc mai puternică și mai hotărâtă.

Înotul reprezintă pentru mine o modalitate de a mă simți liberă și conectată cu elementele naturii, iar de fiecare dată când îl practic simt că mă eliberez de stresul și grijile cotidiene.

Sunt ghid montan și național, membru aspirant SGLM și ICOpro Canyoning Level 1-2-3.

Vă aștept cu drag în aventurile noastre montane de via-ferrata și canyoning.

get_your_guide_teo_copy

TEODOR DINU
Tour Guide

Teo se definește drept un suflet conștient și un om dezvoltat spiritual care concepe lumea doar ca o călătorie frumoasă și în armonie continuă a oamenilor cu natura, cu originile și cu valorile autentice.

Fire caldă, atentă, ambițioasă, apropiată de oameni pe tot parcursul vieții sale, nu se vede trăindu-și viața decât în comuniune cu natura, bucurându-se din plin de toate minunățiile pe care aceasta le oferă.

Este pasionat de zbor, parașutism, navigație, plimbări cu motocicleta și de tot ceea ce amplifică adrenalina și simțirea liberă.

Spune că a fost atras de ideea de a se alătura proiectului “Fabrica De Aventură” pentru că aici a găsit cea mai frumoasă fuziune între profesionalism, creativitate, siguranță și orientare către oameni.

Pe termen lung își vede viitorul doar alături de proiectul nostru, susținând zilnic aceste afirmații cu multă muncă și implicare personală. Își dorește să învețe și să evolueze în acestă direcție și să ofere turiștilor noștri experiențe minunate de care să se bucure împreună.

get_your_guide_florian

FLORIAN RADU
Tour Guide

Extrem de rensponsabil și obsedat de detalii, Florian și-a făcut loc imediat în echipa noastră.

Și-a descoperit pasiunea pentru apă și caiace pe turele Wild România. Prima să întâlnire cu proiectul a fost în calitate de turist la una dintre turele noastre de caiac iar din acel moment s-a integrat foarte repede ca ghid în excursiile noastre de aventură. În prezent însoțește grupurile noastre de turiști în cele mai nebune aventuri de pe apă și uscat.

Îi plac locurile exotice și își dorește să fie călăuza grupurilor în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. În viața de zi cu zi face parte din echipa unuia dintre cei mai mari retaileri din România, însă pasiunile sale gravitează în jurul laturii tehnice a lucrurilor, unde încearcă mereu să inoveze și să ofere cu cele mai potrivite soluții.

Fire spontană și aventurieră, este pregătit mereu să te surprindă nu numai cu umorul lui savuros ci și cu energia sa pozitivă. Îi place lucrul în echipă și este un suport real pentru toți colegii săi de tură.

Îl vei întâlni pe Florian pe turele Wild România și vei înțelege cu siguranță ce înseamnă pasiunea sa pentru oameni și locuri.

get_your_guide_alex copy

ALEXANDRU SANDU
Tour Guide

Descoperind muntele de mic, Alex nu a ratat ocazia de a face parte din echipa noastră.

Colindă neîncetat crestele și apele în căutare de noi provocări și adrenalină.

Aventuros din fire și cu dragoste pentru sălbăticie, se potrivește perfect atât pe turele montane, cât și pe cele de caiac.

Când nu este plecat cu echipa in aventuri, studiază psihologia, care îl ajută în comunicarea cu turiștii și în depășirea propriilor limite.

Atent la oameni, este mereu săritor și oferă ajutor acolo unde e nevoie.

Pasiunea lui pentru literatură îl împinge mereu în căutare de noi povești incitante, care să uimească și să amuze și pe care să le împărtășească turiștilor la focul de tabăra.

În prezent se pregătește să devină ghid montan autorizat și își dedică timpul ca instructor de escaladă pentru copiii cu dizabilități. Te va cuceri cu energia lui pozitivă dar și cu dedicarea de care dă dovadă atunci când vine vorba de aventurile “Wild Romania”.

get_your_guide-florin copy

BOGDAN CAZAN
Tour Guide

Bogdan e o persoană calmă, determinată și atentă la detalii. Este pasionat de sporturile montane și de apă și dorește să împărtășească această pasiune cu voi.

Experiență lui în bouldering, alpinism, caiac, snowboarding și navigație oferă un spațiu în care să te simți sigur/a în turele “Wild Romania”.

Este o persoană activă care pune suflet în ceea ce face în special atunci când vine vorba de activitățile în natură.

Pe lângă activitatea de ghid, Bogdan lucrează ca cercetător științific în biologie, și este voluntar în două ONG-uri.

Bogdan este și instructor de escaladă pentru copiii cu dizabilități, unde se implică cu drag din dorința de a-i ajuta pe cei din jurul său.

S-a alaturat echipei noastre fară să stea pe gânduri, atras de ideea de a-și petrece cât mai mult timp în natură. Spune că momentele petrecute în natură îl relaxează și îl ajută să se conecteze și mai bine cu gândurile sale.

Este o persoană pe care vă puteți baza în turele “Wild Romania” și la care puteți apela oricând aveți nevoie de ajutor.