Loading...

Echipa

get_your_guide_gabriela

Gabriela Androsiac

Travel Experience Manager

Gabriela este ghid național și montan acreditat și o vei întâlni pe turele noastre ecoturistice interne, dar si in circuitele noastre externe pline de aventura.

Pe lângă călătorii, Gabriela este pasionată de viață și natură, plante medicinale, aromaterapie, dansuri și limbi străine. Acesta este și motivul pentru care comunică cu ușurintă in engleză, germană și spaniolă.

A obținut un doctorat în biochimie și imunologie în Germania, iar la revenirea în România s-a îndrăgostit de proiectul Fabrica de Aventura. Acesta a fost momentul în care a decis să-și aducă entuziasmul în proiect și să facă parte din echipă.

Gabriela este întotdeauna pregătită să arate locurile indepartate ale lumii tuturor turiștilor care își doresc să experimenteze un alt tip de călătorie. Cu siguranță te va încânta cu zâmbetul ei exuberant, energia și spiritul tânăr.

get_your_guide_anca

Anca Onuțan

Travel Experience Manager

Anca a descoperit proiectele noastre prima dată în calitate de turistă și de atunci a decis să rămână alături de noi. Fermecată de frumusețea crudă a naturii, de culturi diverse și de vibrația fiecărui loc în parte, Anca caută colțuri de lume și experiențe unice pe care să le poată împărtăși mai departe cu turiștii noștri.

Iubește muzica și atmosfera creată de grupurile de oameni frumoși pe care îi însoțește. A absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale și cunoaște limbile engleză și spaniolă.

Pasionată de dezvoltarea continuă a oamenilor și înțelegerea motivațiilor acestora, Anca s-a format în Resurse Umane, în companii multinaționale de top.

get_your_guide_doina_final

Doina Mircea

Travel Experience Manager

Mai mereu cu bagajul gata facut pentru a pleca intr-o alta calatorie si dornica de a cunoaste locuri si oameni noi, Doina s-a alaturat echipei “Fabrica de Aventura” fara a sta pe ganduri, la doar cateva luni de la prima interactiune ca turist pe un circuit de-al nostru.

Pe langa calatorii, Doina iubeste muzica, pictura si este pasionata de psihologie si observarea naturii umane. Adora animalele si isi dedica timp pentru ingrijirea animalelor din adaposturi, dar si a celor de acasa care fac parte deja din familia ei extinsa.

‘Nimic nu e prea mult daca este facut cu inima’, spune ea, iar oamenii si explorarea lumii sunt doua din marile ei pasiuni.
Persoana calda si cu un calm cum rar se mai intalneste, colega noastra a activat in consultanta de afaceri si implementarea de sisteme informatice de tip ERP.

Doina va asteapta sa descoperiti destinatii de vis, sa va asculte povestile si sa scrieti impreuna altele noi inspirati de locurile minunate in care veti ajunge.

get_your_guide-florin

Florin  Radu

Fondator “Fabrica De Aventura”

Indrăgostit de sălbăticiile Romaniei, Florin este cel care a construit proiectul Fabrica de Aventura. Pornind de la marea dorință de a descoperi locuri necunoscute a dezvoltat proiectele cu perseverență și ambiție.

Este pasionat de caiace, așa că dacă sunteți gata să explorați râurile și lacurile Romaniei sau Delta Dunării, Florin vă va ghida prin cele mai sălbatice și ascunse locuri. Atunci când nu este pe apă, îl veți găsi în cele mai exotice destinații, ghidând turiștii din România sau din întreaga lume.

Studiile sale universitare și postuniversitare în domeniul turismului au fost punctul de plecare pentru obținerea de calificări suplimentare, inclusiv cea de manager în turism cât și certificarile de ghid național și montan.

Este fascinat de fotografie, un hobby pe care îl practică în natură ori de câte ori are ocazia.

Continuu receptiv și atent la nevoile turiștilor, este întotdeauna pregătit să vină în întâmpinarea nevoilor acestora cu cele mai profesioniste soluții.

Alegând circuitele sale vei avea ocazia să fii ghidat de persoana pentru care călătoria a devenit un stil de viață.