Loading...

Circuite Interne Senses of Romania

Block
FII PARTE DIN POVESTE!
SENSES OF ROMANIA

ROMANIA ASA CUM N-AI VAZUT-O VREODATA

urmareste-ne

SIMTE ROMANIA

Bine ați venit în călătoria noastră specială prin inima României!

“Senses of Romania” este un proiect inovator și captivant care își propune să dezvăluie frumusețea autentică și valorile profunde ale acestei țări. Într-o lume în care călătoriile devin tot mai comerciale, proiectul nostru aduce o abordare proaspătă, concentrându-se pe tradiții, comunități retrase și experiențe autentice.

Despre “Senses of Romania”

“Senses of Romania” este mai mult decât o călătorie – este o incursiune în istoria și cultura bogată a României. Ne propunem să conectăm călătorii pasionați cu comunități autentice, să descoperim locuri îndepărtate și să promovăm valorile locale. În parteneriat cu comunitățile locale, explorăm tradițiile păstrate cu grijă, meșteșugurile unice și poveștile locurilor uitate de timp.

Ce Ne Diferențiază

Perpetuarea tradițiilor Romaniei : Trecem dincolo de destinațiile turistice obișnuite și aducem în prim-plan comunități și tradiții autentice, contribuind la păstrarea identității culturale.
Experiențe Autentice: Fiecare călătorie cu “Senses of Romania” este o experiență personalizată, oferind posibilitatea de a interacționa cu localnicii, a participa la meșteșuguri tradiționale și a gusta deliciile locale.

Impact Durabil: Suntem dedicați susținerii dezvoltării durabile, asigurându-ne că fiecare călătorie aduce beneficii reale comunităților locale și contribuie la conservarea patrimoniului.

De ce “Senses of Romania”?

Vei descoperi România prin intermediul tuturor simțurilor! Urmareste-ne pentru a afla mai multe despre comunitățile pe care le susținem și pentru a te înscrie în călătorii de poveste. Fie că ești un călător entuziast în căutare de aventuri autentice sau un susținător al tradițiilor locale, “Senses of Romania” îți oferă oportunitatea de a te conecta cu valorile profunde ale acestei țări.

Alătură-te nouă în această călătorie inedită, unde fiecare simț este trezit la viață și fiecare pas dezvăluie o altă pagină din povestea României autentice. Să descoperim împreună frumusețea tradițiilor și comunităților retrase ale României.

“Senses of Romania” este marca inregistrata a proiectului “Fabrica De Aventura” si este proiectul sub numele caruia derulam circuitele unice din Romania.

Block
FII PARTE DIN POVESTE!
FABRICA DE AVENTURA

EXPERIENTE DE CALATORIE UNICE

urmareste-ne

Ești curios cum este să călătorești alături de noi în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii? Sau cum este să ai drept călăuze o echipă de oameni tineri care acum 7 ani și-a propus să facă lucrurile altfel în turism? Noi suntem “Fabrica De Aventură” și ne place să iți oferim cele mai bune experiențe de călătorie.

Alti turiști curioși s-au grăbit să ne cunoască înaintea ta și ne-au trimis de-a lungul timpului impresiile lor de călătorie. Noi le-am adunat pe câteva dintre ele și le-am aranjat într-o galerie care să te ajute să ne înțelegi mai bine misiunea și activitatea.

welovepeople copy
Feedback Banner or Label Green Speech Bubble with Linear Elements Isolated on White Background. Social Media Communication, Website Button, Customer or Follower Online Opinion. Vector Illustration