Loading...

Corporate

Block
TEAM
BUILDING DE POVESTE
urmareste-ne

Prin experiența acumulată în organizarea de evenimente pentru companii sau grupuri private reușim să vă punem la dispoziție experiente complexe, menite sa va aduca impreuna in echipa dar si sa va dezvolte incontinuu. Credem ca fiecare persoana si fiecare echipa sunt unice si celebram aceasta diversitate. Prin urmare, personalizam programele noastre in functie de nevoile fiecarui grup si alegem impreuna mixul de activitati care vi se potriveste.

Fie ca va doriti doar cateva zile de relaxare si socializare in echipa, fie ca ati identificat oportunitati de dezvoltare pe care vreti sa le adresati intr-un mod inovativ, departe de mediul de birou sau cel virtual sau pur si simplu vreti sa va testati limitele si sa deblocati bariere, suntem alaturi de voi sa traiti experiente de neuitat, impreuna.

In baza experientei noastre, garantam un grad ridicat de profesionalism si intelegere a nevoilor voastre, imbinate cu o excelenta cunoastere a oportunitatilor oferite de o Romanie salbatica sau tihnita, moderna sau traditionala, care asteapta sa se lase descoperita la fiecare pas.

In gloomy autumn day group of friends are hiking in nice park, man is holding a drone.
groups-friends-standing-mountain-with-sunset-international-friendship-day-generative-ai
young-adults-road-trip-laughing-joyfully-generated-by-ai

Ca echipa, va puteti afla in diferite stadii. Puteti sa fiti in etapa de formare, in care va cunoasteti si sunteti la inceput de drum in crearea unei misiuni si conturarea unor obiective comune. Sau sunteti in etapa de antrenare si confruntare in care  personalitatile si convingerile fiecaruia dintre voi ies la suprafata, incercand sa isi gaseasca locul in echipa. Poate ati depasit deja aceasta etapa si ati ajuns in normare, o echipa unita care se descopera incontinuu si construieste pe incredere reciproca, incercand sa isi gaseasca propriile reguli si moduri de lucru. Nu in ultimul rand, puteti fi deja in etapa de productivitate si performanta, in care contati pe o identitate definite de grup, responsabilitati clare si relatii interpersonale puternice.

Indiferent de stadiul in care va aflati, venim in intampinarea voastra cu un mix de experiente, care sa va ajute sa navigati prin provocarile curente, sa consolideze increderea in grup si sa va pregateasca pentru urmatoarele etape pe care le parcurgeti impreuna.

FAVPNG_team-building-plastic-graphic-design-photography_xuiSNXGw

Avem multe surprize pregatite dar pentru inceput va putem oferi o gama de activitati de la care putem porni in customizarea programului de teambuilding potrivit pentru echipa voastra.

• VA DESCOPERITI – Pentru a va deschide unii in fata celorlati si pentru a va cunoaste mai bine – momente de relaxare cu experiențe autentice in gospodarii traditionale, degustări de vinuri sau produse bio, SPA sau călărie în centre de echitație de elită;

• VA CONECTATI – Pentru aflarea impreuna a noi cai de conectare in echipa prin aventurare in necunoscut – kayaking lângă București sau pe lacuri din Romania, rafting pentru începători sau avansați, ture off-road cu mașini 4×4 pe cele mai ascunse trasee montane, ture cu sănii trase de cai sau de câini Husky

• VA AVENTURATI – Pentru construirea si fundamentarea increderii unii in altii prin testarea de noi limite: rapel, escaladă, canyoning, speoturism, tiroliana

• VA DEZVOLTATI – Pentru aprofundarea unor competente noi, pe care le puteti oricand replica in mediul de business (coordonare, strategie, munca in echipa, prioritizare, etc) – evenimente tip competiție sau colaborare alcătuite din diverse activități: tir, punte indiană, orientare, paintball sau jocuri distractive precum alergare în saci, cursă cu obstacole, tir legat la ochi, mersul cu ski-ul pe iarbă si multe altele. Alaturi de echipa noastra, formata atat din experti in activitati montane si de apa, cat si de specialisti in resurse umane, veti avea parte de cateva zile la finalul carora va veti redescoperi si veti porni cu avant pe noi cai impreuna.

Suntem nerabdatori sa va insotim cu pasiune si perseverenta in calatoria voastra!

Team-Building-2
image.1574959760143
photo-nic-co-uk-nic-xOigCUcFdA8-unsplash_reseized
image.1589377551529
supungravityee