Loading...

Quick-Trip Project

Block
FII PARTE DIN POVESTE!
QUICK-TRIP
PROJECT

SOCIALIZARE SI AVENTURI DE O ZI

urmareste-ne

SOCIALIZARE SI AVENTURI DE O ZI!

Bun venit în universul călătoriilor de o zi!

Despre “Quick-Trip Project”:

“Quick-Trip Project” este modul nostru de a oferi persoanelor ocupate o oportunitate simplă și accesibilă de a scăpa din agitația urbană și de a se bucura de câteva ore de relaxare și aventură în mijlocul naturii. Scopul nostru principal este de a facilita conexiunile sociale, relaxarea și descoperirea minunățiilor naturii, într-o aventura de o zi.

Ce ne propunem:

Socializare și Legături Noi: Promovăm interacțiunea și conectarea între participanți prin intermediul activităților în aer liber, oferindu-le oportunitatea de a-și extinde cercul social și de a-și crea amintiri de neuitat împreună.

Explorare și Aventură: Ne propunem să oferim experiențe captivante și variate în mijlocul naturii, prin organizarea de aventuri către locuri spectaculoase și cu peisaje diversificate.

Conștientizare și Respect pentru Natură: Încurajăm participanții să descopere și să aprecieze frumusețea și importanța naturii, promovând ecoturismul responsabil și respectul față de mediul înconjurător.

Beneficiile Participării:

Relaxare și Recuperare: O zi petrecută în natură este o modalitate excelentă de a reduce stresul și de a reîncărca bateriile, oferind o pauză binevenită de la viața agitată a orașului.

Conexiuni Personale: Participanții au șansa de a întâlni oameni noi și de a dezvolta noi prietenii, într-un mediu relaxat și prietenos.

Explorare Culturală: În plus față de aspectele naturale, unele aventuri vor include și elemente culturale, cum ar fi vizitarea unor sate tradiționale, degustări, diverse obiective turistice de interes national, dar si elemente ce tin de traditii, mestesuguri, degustari si de ce nu, diverse ateliere deconectante.

De ce “Quick-Trip Project”:

În acest proiect “Fabrica De Aventură” vei experimenta frumusețile naturii și iți vei face noi prieteni alături de care vei strânge amintiri de neuitat, în cadrul unor evadări de o zi pline de aventură și relaxare. Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie minunată și să vă bucurați de toate beneficiile pe care natura le oferă.

quick-trip logo jpg2
SALINA SLANIC, CONACUL BELLU 
SI CRAMA BAZILESCU
- 06 aprilie -
Salina_Slanic_4
VULCANII NOROIOSI, TROVANTII DIN ULMET
SI MUZEUL CHIHLIMBARULUI
- urmeaza -
bCcfjqyp5aP_3O
Block
FII PARTE DIN POVESTE!
FABRICA DE AVENTURA

HAI IN COMUNITATEA QUICK-TRIP PROJECT!

urmareste-ne