Loading...

Wild Romania

Urmareste-ne pe pagina de Facebook: “Wild Romania”. Toate detaliile legate de costurile evenimentelor precum si datele la care au loc tururile vor fi afisate pe pagina de Facebook “Wild Romania” in categoria “Evenimente”.

Romania asa cum n-ai vazut-o vreodata!

Locuri ascunse, de poveste, ce asteapta sa te surprinda cu salbaticia unica a Romaniei. Ia-ti bagajul si hai in aventura!

Povestea “Willd Romania”

In 2018 lansam cu entuziasm cel de-al doilea concept al proiectului: „Wild Romania”. Iubitori de natură, cărări de munte, canale înguste de Dunăre și nisip în ghete, i-am invitat pe toți să ni se alăture în aceste povesti pline de adrenalină si de aventura outdoor. Fiare ale pădurii ce mișună libere prin codrii, valuri înspumate ale Mării Negre ce spală plajele sălbatice, canioane de o frumusețe rară ce taie la propriu respirația, aventuri cu caiace pe canale înguste sau pe ape ce curg lin printre munți, trekking, hiking, via ferrata, offroad, călărie, le-am adunat pe toate împreună pentru a vă oferi experiențe care până acum nu știați că există.

În proiectul „Wild Romania” vei redescoperi libertate, nemărginita și sălbatica frumusețe a naturii și serile de poveste petrecute în jurul focului alături de prieteni. Este vorba despre depășirea barierei confortului cotidian, despre simplitate și profunzime, despre relaxare și cunoaștere. Nu este vorba despre competiție, militărie sau dependență de adrenalină.

Adunăm alături de noi oameni frumoși si de calitate, plini de viață și dornici de distracție, cu spirit tanar si aventurier, care caută aventuri noi la fiecare pas în experiențele și în oamenii pe care îi întâlnesc. Fie că ne vedem pe cărări rătăcite de munte, alunecând pe luciul unei ape, dansând și cântând pe muzică bună, întrecându-ne în cele mai neobișnuite concursuri, savurând un vin bun la căldura unui șemineu sau batand in lung si-n lat lumea asta mare, știm deja că aici vei cunoaște oamenii si proiectul la care vei dori să revii iar și iar.

Pentru voi toți am împachetat totul cu grijă ca să obținem experiențe dinamice, vesele și calitative prin intermediul cărora să punem bazele unei comunități a celor în căutare de bună dispoziție, prieteni noi și trăiri ieșite din tipare.