Loading...
Search

Wild Romania: Aventura si adrelanlina. Canyoning in Cheile Oratii

Wild Romania: Aventura si adrelanlina. Canyoning in Cheile Oratii

Daca iti plac turele de aventura cu multa adrenalina, vino sa incerci cu noi o experienta inedita de canyoning, intr-un canion uscat care iti va deschide apetitul pentru noi aventuri.

Canyoningul, o activitate aparuta relativ recent, imbina armonios tehnicile de alpinism si rapel cu drumetia, toate desfasurandu-se in parcurgerea unui canion, pe sensul de desfasurare la vale, coborand pe firul apei si folosind echipamente specifice.

Canioanele sunt vai foarte inguste, cu pereti abrupti, care se regasesc in zone montane de cele mai multe ori si unde apa a sapat adanc, prin eroziune in calcar, formand tobogane naturale.

Vom parcurge unul dintre cele mai frumoase canioane uscate din zona Muntilor Piatra Craiului, unde iti vei testa curajul, iti vei invinge teama de inaltime si vei petrece ziua intreaga coborand in rapel toate cele 11 caldari ale canionului, cel mai lung rapel avand cumulat 20 de metri.

Experienta nu este necesara, ghizii nostri se vor asigura ca vei deprinde rapid tehnica de rapel in cadrul instructajului care se va efectua la inceputul turei .

Ce vom face:

Sambata, 8 iunie 2024

Ne intalnim la ora 09:30 in zona Podul Damobovitei, in parcarea care serveste ca punct de plecare in tura noastra. Vom intra in traseul nostru si vom parcurge la vale Canionul Oratii, rapeland toate cele 11 trepete ale sale.

Te vei bucura de toboganele si de treptele naturale sapate de apa in stanca, de peretii verticali , de vegetatia specifica unei zone umbroase, in care soarele nu patrunde aproape deloc. Te lasi purtat de coarda care te va sustine in traseu si din loc in loc, va trebui sa ocolesti ochiurile de apa formate de-a lungul canionului.

Ce trebuie sa stiti inainte :

* Nu este necesara experienta anterioara, ghizii iti vor asigura instructaj , asistenta si suport pe toata durata turelor
* Canionul Oratii este unul dintre cele mai spectaculoase canioane uscate din Romania
* Va fi o tura care iti va testa echilibrul, stapanirea de sine , frica de inaltime, curajul, dar si voia buna si spiritul de aventura
* Vei indragi canyoningul si iti vei dori cu siguranta sa iesi intr-o alta aventura cel putin la fel de spectaculoasa . Garantam 100%.
* Traseul nu este solicitant fizic, insa necesita atentie sporita si un strop de curaj . De restul se vor acupa ghizii si monitorii Wild Romania, care te vor asista pe toata durata traseului si te vor ajuta sa ti invingi orice teama

Echipament individual obligatoriu :

– Bocanci trekking ( recomandam si o pereche extra de incaltaminte pentru schimb la masina )
– Rucsac tura de 1 zi
– Pelerina
– Frontală
– Echipament de trekking și haine suficient de groase funcție de confortul termic personal raportat la temperaturile de atunci. Mai multe informatii in informarea pe care o vom trimite inainte de aventura.

Esti potrivit pentru turele Wild Romania daca:

1. constientizezi ca suntem un proiect de aventura outdoor
2. esti incepator, intermediar sau avansat: turele sunt concepute pentru orice nivel
3. privesti febra musculara ca pe un lucru firesc si normal
4. Esti dispus sa iesi din zona de confort.
5. esti constient ca te afli intr-un grup unde trebuie sa actionam permanent ca o echipa si implicit sa muncim impreuna
6. ai respect fata de ghizi si fata de eforturile pe care acestia le fac pentru siguranta grupului si pentru buna desfasurare a excursiei
7. Semnal telefonic este și nu prea este.
8. vii pe ture relaxat si cu energie pozitiva

================================
Costul aventurii este de 250 lei/ persoana
================================

In costul aventurii sunt incluse:

– ghizi montani acreditati si monitori canyoning cu experienta internationala de peste 10 ani in astfel de ghidaje
– tot echipamentul necesar

Ce nu este inclus:

– transport (cu masina proprie sau cu noi)
– alte cheltuieli personale

🚌 daca nu ai mașină, da-ne de stire si daca ai noroc posibil sa te putem ajuta, de obicei mai avem locuri libere in masinile noastre, dar grăbește-te, deoarece sunt limitate. Impartim combustibilul la final.

==================================

Rezervarea se face prin achitarea contravalorii excursiei (250 de lei). În cazul neparticipării, suma achitată poate fi returnată dacă suntem înștiințați cu maxim 15 zile înainte de excursie. După această perioadă, alternativa este găsirea unui participant înlocuitor, rambursarea nemaifiind posibilă.

IN FUNCTIE DE SITUATIILE APARUTE LA FATA LOCULUI CE POT PUNE IN PERICOL SIGURANTA TURISTILOR NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA IN ORICE FEL STRUCTURA PROGRAMULUI.

==================================

Rezervări și întrebări:

whats app si telefonic: 0764 044 737 – Florin

email: office@fabricadeaventura.ro

Ne puteti trimite si mesaj pe pagina noastra de Facebook:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

=============================

Deoarece activitățile se petrec în mijlocul naturii este posibil ca din cauza vremii EXTREME sau a altor factori independenți de noi, programul să sufere schimbări.

Ploaia este un fenomen obisnuit asa ca o pelerina + echipamentul pe care ti-l punem la dispozitie vor fi suficiente pentru a te proteja.
Prin participarea la aceste activități outdoor, turistii își asumă că sunt apți din toate punctele de vedere pentru a utilizarea în condiții de siguranță a echipamentele închiriate.

Programul este unul ce necesită respectarea timpilor și o bună colaborare turiști/ghid pe parcursul desfășurării lui.

Nu tolerăm comportamente nepotrivite și ne rezervăm dreptul de a ne selecta turiștii.

———————————————

Cateva dintre parerile turistilor care au calatorit alaturi de noi dar si momente surprinse pe parcursul aventurilor noastre trecute gasiti accesand urmatorul link-ul:

https://www.fabricadeaventura.ro/testimoniale/

Pentru a fi la curent referitoare la circuitele pe care le pregatim, hai in comunitatea noastra:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

Va asteptam si pe contul de Instagram al colegului nostru Florin Radu unde impartasim povesti despre destinatiile momentului:

https://www.instagram.com/florinradu.ro/

Hai sa cream impreuna cea mai mare comunitate activa de vacante din Romania! Invita-ti prietenii in grupul Vacante cu “de toate”!

https://www.facebook.com/groups/vacante.cu.de.toate

———————————————

Wild Romania este marca inregistrata a proiectul “Fabrica De Aventura” si este desfasurat de:

Agentia Touroperatoare Wild Romania
(SC Adventure Unfiltered SRL)
Bucuresti
Licenta de turism: 1842/07.05.2019
CUI: 40850370
Nr. Reg: J40/4039/2019
Banca Transilvania

Ne vedem pe via ferrata!