Loading...

Famlily Trip Project: Hai-hui prin Fundata si Fundatica

Bun venit in comunitatea “Family-Trip Project”.

Azi vă propunem o escapadă în natura fermecătoare a Fundatei, un loc plin de pitoresc și mister, perfect pentru o excursie de trekking dedicată familiilor. În mijlocul acestor munți măreți și a pădurilor dese, vom descoperi împreună o lume a frumuseții pure și a liniștii profunde.

La jumatatea distantei dintre Rucar si Bran, la granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca, suspendate intre pamant si cer, se afla Fundata si Fundatica, doua sate de munte care uimesc si incanta deopotriva ochii calatorului prin peisajele sale absolut spectaculoase si privelistile de poveste. Situată între creste dalbe ale Pietrei Craiului şi-ale Bucegilor, Fundata işi aşteaptă oaspeţii într-un cadru natural pitoresc acolo unde istoria, tradiţia şi natura reprezintă reperele cele mai importante pentru aceste meleaguri.

Această excursie este nu doar o aventura in natură pe trasee de basm spectaculoase ce traverseaza Fundata si Fundatica, ci și o oportunitate de a ne reconecta și de a ne întări legăturile cu cei dragi. În această atmosferă fermecătoare, vom crea impreuna amintiri și vom simți că suntem parte dintr-un univers mare și minunat.

Vom petrece aproximativ 5-6 ore in natura, pe cararile unui traseu în care grăbitul nu are rost și tolănitul în iarba este recomandat. La mijlocul traseului poposim intr-o gospodarie traditionala izolata si ne rasfatam cu bucate alese si gogosi de casa, pregatite cu multa dragoste de catre gazda noastra la care ne reintoarcem de fiecare data cu drag. Sunt doar cateva urcări mai abrupte, majoritatea pantelor fiind domoale. Gradul de dificultate al traseului este usor-mediu, astfel ca este potrivit oricui cu o conditie fizica normala.

Intalnirea are loc aproape de intrarea in traseu, sambata 11 mai, la ora 09.30 dimineata, iar intoarcerea va fi in jur de ora 21:00 seara. Veti primi detalii complete in informarea trimisa inainte de eveniment.

Avem doar 15 locuri disponibile pentru aceasta aventura de familie!

Costul total al aventurii noastre este de 200 de lei/persoana adulta si 150 de lei / persoana minora

Sunt incluse in costul aventurii:

* ghidaj si ghid national
* asistenta pe toata durata activitatilor
* organizarea activitatilor in aer liber
* distractie, voie buna si cele mai faine familii alaturi de care vei petrece o zi minunata

Ce nu este inclus sau este opțional:

– masa de pranz optionala si gogosi calde
– transport
– băuturi alcoolice și non-alcoolice
– alte cheltuieli personale

Echipament obligatoriu:

– Bocanci pentru drumeție (exclus tenesi, balerini sau orice altă încălţăminte)! Ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul în drumeție în cazul în care echipamentul nu este conform
– Haine de drumeţie adecvate sezonului, condiţiilor meteo și confortului personal în funcție de temperaturile din zilele respective, lucru pe care îl transmitem în informarea de dinainte de excursie (exclus blugi și alte echipamente neconforme)
– Polar
– Tricou de schimb și șosete de schimb (tehnice, nu bumbac)
– Frontală
– Rucsac tură de 1 zi
– Bandană / căciulă
– Beţe de trekking
– Pelerină de ploaie / Jachetă de munte impermeabilă

———————————————

Cateva dintre parerile turistilor care au calatorit alaturi de noi dar si momente surprinse pe parcursul aventurilor noastre trecute gasiti accesand urmatorul link-ul:

https://www.fabricadeaventura.ro/testimoniale/

Pentru a fi la curent referitoare la circuitele pe care le pregatim, hai in comunitatea noastra:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

Va asteptam si pe contul de Instagram al colegului nostru Florin Radu unde impartasim povesti despre destinatiile momentului:

https://www.instagram.com/florinradu.ro/

Hai sa cream impreuna cea mai mare comunitate activa de vacante din Romania! Invita-ti prietenii in grupul Vacante cu “de toate”!

https://www.facebook.com/groups/vacante.cu.de.toate

———————————————

Bun venit în universul călătoriilor in familie și al aventurilor de neuitat!

Vă prezentam “Family-Trip Project”, o initiativa dedicata sărbătoririi legăturii unice dintre membrii unei familii și a timpului prețios petrecut împreună…calatorind. Ne întoarcem la rădăcinile noastre, aducând din nou în prim-plan bucuria, emoția și conexiunea pe care le aduce explorarea lumii și a unor activități minunate alături de cei dragi.

Despre “Family-Trip Project”

Organizăm călătorii și activități special concepute pentru a aduce zâmbete pe fețele tuturor membrilor familiei. Fie că este vorba despre explorarea unor destinații exotice sau despre simpla bucurie a unei drumetii facute împreună, fiecare moment este o ocazie de a crea amintiri de preț.

Ce Ne Propunem

Legături Mai Puternice: Fiecare aventură și activitate împărtășită întărește legăturile dintre membrii familiei, creând o bază solidă pentru relații de lungă durată.

Amintiri Care Durează O Viață: Fiecare zambet și fiecare aventură devin capitole ale unei povesti care va fi povestită de-a lungul generațiilor.

Fericire și Bucurie Zi de Zi: Redescoperim bucuria și emoția pe care le aduce timpul petrecut împreună, oferind familiei motive să zâmbească în fiecare zi.

Pe Ce Punem Accentul

Punerea în Valoare a Legăturii Familiale: Încurajăm familiile să redescopere bucuria pură a timpului petrecut împreună, savurând aceste momente care ii definesc cu adevărat.

Timp de calitate petrecut alaturi de alte familii: Ne propunem să oferim familiei oportunitatea de a trăi experiențe care să le umple inimile de bucurie și să le ofere amintiri de neșters, creand astfel un spatiu si o energie propice interactiunii si socializarii.

Sprijinirea Sănătății Emoționale și a Bucuriei de a Trăi: Încurajăm un stil de viață echilibrat și activ, susținând fericirea și satisfacția izvorata din momentele petrecute alături de cei dragi.

De ce ‘ Family Trip Project’?

Într-o lume agitată, proiectul nostru este o reamintire că cele mai importante lucruri în viață nu sunt lucrurile materiale, ci legăturile pe care le aprofundam, dar și amintirile pe care le creăm împreună. Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii de redescoperire a magiei timpului petrecut în familie și de a crea amintiri care să dainuie peste ani. Împreună vom face din fiecare zi de calatorie o aventură și vom transforma fiecare moment într-o ocazie de a ne îmbogăți sufletele cu amintiri alese.

“Family-Trip Project” este un proiect original “Fabrica De Aventura” si este desfasurat de:

Agentia Touroperatoare Wild Romania
(SC Adventure Unfiltered SRL)
Bucuresti
Licenta de turism: 1842/07.05.2019
CUI: 40850370
Nr. Reg: J40/4039/2019
Banca Transilvania