Loading...

VOUCHERE CADOU DE CALATORIE

Block

Dăruiește darul de a călători. Acelora din jurul tău pentru care ai traversa mări și țări. Sau ai traversa munții. Demonstrează-le cel mai ușor asta oferindu-le cadouri aflate peste mari și tari si fă astfel primul pas spre îndeplinirea visului lor.

A dărui înseamnă conexiune, un limbaj al emoțiilor exprimate în timp și atenție. Prin fiecare gest mărunt oferit celor dragi, clădim punți invizibile și creăm amintiri care străbat timpul și spațiul.

Bucuria de a dărui este o experiență transformatoare, tradusă uneori prin răsfăț oferit celor dragi noua. Iar călătoriile sunt poveșți pe care atunci când le împărtășim inclusiv sub forma unui cadou, oferim celorlalți o fereastră către lumi noi și experiențe fascinante.

Așadar, în aceste vremuri în care experiențele unice și amintirile valoroase sunt mai importante decât oricând, dăruiește darul de a călători. Noi cei de la “Fabrica De Aventura” ți-am pregătit cele mai frumoase cadouri pe care să le poți oferi celor ce contează cu adevărat pentru tine.

rear-view-man-standing-rock-by-sea copy
Handsome man, exploring the sights of the ancient, fabulous city of Petra in Jordan. Colorful photos. Concept of leisure, vacation and travel
carefree-woman-grand-canyon-enjoy-freedom-explorer-concept-woman-enjoying-view-horseshoe-bend copy

VOUCHER CADOU DE CALATORIE FABRICA DE AVENTURA

REGULAMENT DE ACHIZIȚIONARE SI UTILIZARE

 • Voucherul cadou Fabrica de Aventura este un inscris emis de agentia de turism organizatoare WILD ROMANIA, prin SC. Adventure Unfiltered SRL. Acesta da dreptul titularului (persoana inscrisa pe voucher) sa utilizeze suma inscrisa pe voucher pentru achizitionarea unui pachet turistic la unul din circuitele din portofoliul agentiei, cu destinație externa UE sau NonUE.

ACHIZITIE

 • Achizitionarea voucherului cadou se poate efectua exclusiv contactand agentia de turism organizatoare Wild Romania (numar telefon 0764.044.737 / e-mail office@fabricadeaventura.ro).
 • Plata se poate face prin depunere la orice sucursala Banca Transilvania sau prin transfer din contul cumparatorului. Factura va fi achitata in moneda in care a fost emisa (RON sau EUR). Pentru plata in orice alta moneda decat in EURO, se adauga un comision de risc valutar de 2% fața de cursul afisat de BNR in ziua plații. Cursul de schimb BNR poate fi consultat pe bnro.ro.
 • Voucherul va fi emis si trimis de catre agentie cumparatorului in format electronic pe e-mail-ul furnizat de comparator, in termen de 24 de ore de la data confirmarii platii in contul agentiei.
 • Valoarea voucherului cadou poate fi cuprinsa intre 100 euro si 1000 euro, in functie de solicitarea persoanei care-l achizitioneaza.
 • Voucherul nu poate fi achizitionat in rate.

UTILIZARE

 • Utilizarea voucherului cadou poate fi facuta de catre titularul acestuia, pe baza cartii de identitate, sau de o terta persoana desemnata in scris de acesta, prin completarea si semnarea unei cereri.
 • Voucherul cadou poate fi folosit la o singura achizitie SAU Voucherul poate fi utilizat o singura data la achiziția de servicii turistice eligibile pana la expirarea perioadei de valabilitate;
 • In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului, titularul va achita diferenta. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea achizitiei, agentia nu este obligata sa ramburseze titularului diferenta.
 • Rezervarea poate fi facuta in alta moneda decat cea inscrisa pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectuarii rezervarii (curs BNR + 2%).
 • Seria voucherului se menționeaza in momentul contractarii pachetului de servicii si se poate utiliza doar pentru servicii din pachetul de baza.
 • Voucherul nu se poate utiliza pentru achizitionarea altor servicii, inafara de pachete la circuite turistice organizate de agentie.
 • Clienții nu pot returna voucherul si nu pot solicita rambursarea niciunei sume de bani aflate in soldul Voucherului; SAU Titularul nu are dreptul sa revendice suma inscrisa pe voucher.

TERMEN DE VALABILITATE

 • Termenul de valabilitate este de 1 an de la data emiterii, fapt ce presupune efectuarea rezervarii in termenul de valabilitate, fara restrictii cu privire la data calatoriei (data calatoriei poate depasi termenul de valabilitate).
 • Valoarea unui voucher cadou expirat nu se reporteaza. La momentul expirarii duratei de valabilitate a Voucherului, soldul neutilizat al acestuia nu va fi rambursat titularului sau cumparatorului.
 • Data expirarii Voucherului va fi verificata la momentul prezentarii acestuia pentru achiziționarea pachetelor turistice comercializate de agentia de turism organizatoare WILD ROMANIA.

Prezentul regulament poate fi modificat de catre agentie, fara informare prealabila si se considera acceptat automat de catre cumparator si titular. Regulamentul de utilizare a voucherului va fi actualizat pe site-ul www.fabricadeaventura.ro

Voucherele de calatorie cadou pot fi achizitionate incepand cu 10 ianuarie 2024!

5 PASI SIMPLI PENTRU UN CADOU UNIC

PASUL 1

Suna-ne si alege valoarea dorita pentru voucherul pe care il daruiesti.

Vector illustration of a red telephone receiver in a white speech bubble on a red background.

PASUL 2

Primesti documentele de plata si achiti contravaloarea lor.

30bcf07cfe1561b99444c19388024c0f

PASUL 3

Emitem voucherul pe numele persoanei beneficiare si ti-l incredintam.

giftvoucher_1280x1280

PASUL 4

Oferi cadoul persoanei dragi tie impreuna cu detaliile agentiei noastre.

gift-you-web-banner-looks-like-speech-bubble-with-present-box_97761-254

PASUL 5

Beneficiarul cadoului prezinta voucherul si isi alege calatoria.

360_F_206176109_KKxFXm3AT3kSfvpWDYVxtMV34wGVhHws
voucher_cadru_official copy22