Loading...

Senses of Romania

Urmareste-ne pe pagina de Facebook: “Senses of Romania”. Toate detaliile legate de costurile evenimentelor precum si datele la care au loc tururile vor fi afisate pe pagina de Facebook “Senses of Romania” in categoria “Evenimente”.

O Romanie de poveste!

Hai sa descoperi senzatii, emotii, gusturi, culori. O Romanie autentica, traditionala si nedescoperita, gata sa te surprinda la fiecare pas.

Povestea “Senses of Romania”

Povestea “Senses of Romania” a pornit din marea dragoste pentru regiunile necunoscute și mai puțin descoperite din țara noastră. Îndrăgostiți de locuri, oameni, tradiții, meșteșuguri, rural și autentic am pornit la drum pentru a descoperi iar ecoturismul a fost punctul de plecare. Nu știam atunci ce va urma. Nu știam că „Senses of Romania nu va fi un simplu proiect, ci un stil de viață. Iar noi cei de acum, echipa, nu știam că într-o zi drumurile noastre se vor intersecta.

Satele săsești și arhitectura lor unică ne-au inspirat să punem în scenă tururi ce s-au dovedit a fi experiențe unice iar Delta Dunării, acest fenomen grandios, ne-a încurajat să îi descifrăm din ce în ce mai mult unicitatea cu fiecare călătorie făcută pe ape. Harghita și Covasna, poate cele mai sălbatice județe ale țării ne-au minunat de fiecare dată cu farmecul lor unic. Maramureșul, un colț de rai locuit de oameni unde tradițiile rămân încă vii și locul unde nu te poți sătura vreodată de legănatul vagoanelor mocăniței pe vechea cale ferată. Iar Bucovina rămâne acel loc al conexiunii omului cu divinitatea. Cu peisaje ce taie răsuflarea și oameni primitori care te așteaptă cu masa plină de bucate tradiționale, acest tărâm magic reușește să își păstreaze identitatea nealterată.