Loading...
Search

Paste 2024 Bulgaria: 3 zile si 3 nopti de rasfat si ospat pe malul Dunarii

Paste 2024 Bulgaria: 3 zile si 3 nopti de rasfat si ospat pe malul Dunarii

buchveno2
enoteca-2

Într-un colț retras pe malul Dunării, într-un tărâm al rafinamentului și al bucuriei din Bulgaria, se desfășura o sărbătoare cu totul specială – un eveniment de Paște care promitea să aducă oamenilor nu doar încântare, ci și o experiență selectă care să le bucure sufletul.

Într-o dimineață senină de primăvară, o ușoară briză adie prin grădinile locației magice. Oamenii soseau din toate colțurile lumii, cu inimile pline de nerăbdare și cu zâmbete luminoase pe chipurile lor. Pentru fiecare dintre ei, această zi promitea să fie una de neuitat.

Și astfel a început aventura lor pe tărâmul răsfățului și al relaxării. Au pășit în sanctuarul de liniște și armonie – un spațiu unde timpul părea să își piardă importanța și unde fiecare clipă era dedicată exclusiv lor, aducandu-le pe chipuri bucurie.

Între timp, pasionațîi de vinuri s-au adunat într-o sală încântătoare, unde aroma licorilor învăluia aerul și unde poveștile din spatele fiecărui pahar sporeau farmecul fiecărei degustări. Însoțiți de somelieri iscusiți, oaspeții noștri s-au aventurat într-o călătorie a simțurilor, descoperind nuanțele subtile și aromele bogate ale celor mai alese vinuri.

În același timp, în grădina însorită, sunetele muzicii împleteau vesele cântece cu glasurile oaspeților, aducând o notă de bucurie și de entuziasm în aer. Ritmurile pline de viață îi încurajau pe toți să danseze și să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună.

În sala de mese, maestrul bucătar își etala abilitățile sale deosebite, pregătind adevărate capodopere culinare pentru a-i încânta pe oaspețîi prețioși. Cu fiecare mișcare precisă și cu fiecare ingredient ales cu grijă, el aducea la viață miresme și arome unice, transformând fiecare masă într-o experiență desăvârșită pentru simțurile lor.Astfel, în mijlocul acestui tablou fermecător de rasfat și de bucurie, oamenii au trăit clipe magice și au creat amintiri prețioase care le vor lumina inimile mult timp după ce lumânările vor fi fost suflate și petrecerea se va fi încheiat.

Și, pe măsură ce seara se așternea și stelele începeau să strălucească pe cer, oaspeții s-au retras în odăi confortabile lor cu inimile pline de fericire și de recunoștință pentru această experiență unică de Paște care le-a adus atât de multă bucurie și împlinire.

Așa s-ar putea desfășura povestea evenimentului de Paște pe care ți l-am pregătit pentru perioada 03-06 Mai, în care răsfățul, relaxarea, degustarea de vinuri, muzica și mâncarea delicioasă se întrepătrund într-un dans fermecător al bucuriei și al fericirii. Sperăm ca această poveste să vă poarte imaginația către acest tărâm al fericirii și al frumuseții!

Dacă și tu vrei să faci parte din această poveste, iată mai jos ce ți-am pregătit timp de 4 zile și 3 nopți:

* Un Complex de lux de tip boutique cu specific de cramă situat pe malul Dunării în Bulgaria;
* Turul unei crame cu tradiție și o binemeritată degustare de vinuri atent selecționate și premiate;
* Cine speciale pregătite de master-chefi renumiți din Bulgaria și realizate cu produse locale bulgărești de cea mai bună calitate;
* Concert live Lidia Buble – pe 04.05.24
* Cina festivă în seara de Paste cu muzică și concert live la saxofon;
* Relaxare și răsfăț în cadrul centrului de wellness al resortului, ce include: infinity pool, saună clasică, baie de aburi, saună pe bază de plante, scaune cu infraroșu și masaje;
* Vă propunem o listă de activități locale opționale din care vă puteți alege în funcție de timpul disponibil și cu o rezervare prealabilă: plimbări cu bicicletele, o plimbare romantică cu renumitul simbol italian Vespa, distracție off-road cu UTV Polaris de 4 locuri prin podgorii sau pe malul Dunării, excursie cu barca de pescuit sau cu iahtul modern pe Dunăre, ascensiune cu balonul cu aer cald la apus deasupra domeniului, cramei și podgoriilor sau a stâncilor din jur, cu priveliști minunate asupra reliefului impresionant, joc de aventură pentru grupuri, jeep safari în jurul stâncilor și multe alte surprize.
* Vizita uneia dintre cele mai mari peșteri din Bulgaria, cu o lungime totală a galeriilor de 2500 m și renumită pentru picturile sale (încă din paleolitic) cu oameni primitivi și numeroși lilieci, având o temperatură constantă de 12°C.
* Vizita singurului castel medieval complet conservat din Bulgaria, care a jucat atât rolul de unitate defensivă, cât și pe cel de castel regal. Acesta se află pe malul Dunării, pe un amplasament care domină câmpiile din jur și pe care au fost concentrate încă din antichitate fortificațiile orașului. Istoria sa are o vechime de peste 2000 de ani, luând naștere probabil la începutul secolului I pe fundațiile unei așezări tracice sudate, trecând ulterior prin diferite perioade de construcție.
* Ne aventurăm într-una dintre cele mai bine conservate cetăți din Bulgaria, datând de la începutul epocii moderne – între secolele I și III d.Hr. Inițial a servit ca adăpost și post de observație și a fost o legătură între părțile de est și de vest ale imperiului Roman.
* Vom explora împrejurimile zonei accesând formațiuni stâncoase naturale, cu o înălțime de până la 200 m pe alocuri, formate de-a lungul a sute de milioane de ani. Ele sunt compuse din roci sedimentare de nisip și diverse bucăți de rocă, acoperite de sedimente calcaroase. Eroziunea apei, vântul și fluctuațiile de temperatură au modelat diferitele figuri de rocă pentru a semăna cu creaturi mitice, siluete umane, animale și păsări. Acestea au fost declarate reper natural în 1949. Ele sunt incluse pe lista celor o sută de situri turistice naționale. Sunt incluse în Cartea Roșie a Bulgariei ca fiind un habitat natural vulnerabil.

Pentru această poveste aveam nevoie de un cadru select (cu nota 9.9 pe booking), astfel încât am ales pentru voi o oază de frumusețe și rafinament situată în inima pitorească a Bulgariei, pe malul Dunării, ce îmbină cu măiestrie tradiția și luxul modern, oferind o experiență unică într-un peisaj idilic între podgorii și munți. Veți descoperi aici un domeniu viticol cu tradiție îndelungată, unde pasiunea pentru vin îmbracă fiecare strop de lichid în povestea sa. Gusturile îmbietoare și aromele subtile ale vinurilor din domeniu captivează simțurile și poartă semnătura “terroir”-ului lor unic. În afara vinurilor sale distinse, Domeniul pe care vi-l propunem pentru celebrarea sărbătorilor Pascale este și un loc unde ospitalitatea este la ea acasă. Invitații sunt întâmpinați cu brațele deschise în reședințele elegante și cu bun gust, unde fiecare detaliu este pus la punct pentru a le oferi o experiență de neuitat.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie de poveste prin aromă și gust, prin peisaje fermecătoare și tradiții vechi, pentru a descoperi magia acestui ținut din Bulgaria.

restorant1-1
dsc06809

Costul unui Paște de poveste, petrecut într-un complex de lux timp de 3 nopți și 4 zile pe malul Dunării în Bulgaria îl găsiți detaliat mai jos în funcție de tipul camerei pentru care optați:

• 950 Euro/ persoană în cameră dublă cu vedere spre gradină

 

dr-gledka-gradina-1
dr-gledka-gradina-3
dr-gledka-gradina-2
bononia-estate-winery
430645446_728305206149023_7079322539178632477_n

• 1050 Euro/ persoană în cameră dublă cu balcon/terasa si vedere spre Dunare

dr-gledka-rekaterasa-1
dr-gledka-rekaterasa-2
dr-gledka-rekaterasa-3
terasa-na-staq
418473167_925128715833795_7639717340651591607_n

IMPORTANT! Oferta de preț este valabilă pentru înscrieri până pe 15 aprilie în limita locurilor disponibile!

Ofertele de preț pentru copii în camerele duble cu vedere la gradină:

• Copiii până în 7 ani beneficiază de gratuitate în cameră cu 2 adulți.
• Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7- 12 ani – prețul pachetului este de 290 euro/copil în pat suplimentar în cameră cu 2 adulți
• Adulții și copiii peste 12 ani în pat suplimentar (canapea extensibilă) plătesc 475 euro/persoană.

* Notă: Avem disponibile doar 4 camere cu vedere la gradină și 4 camere cu balcon și vedere la Dunăre – se rezervă la înscriere în funcție de disponibilitate.

* Grupul minim pentru desfășurarea acestui circuit este de 10 persoane!

Pentru confirmarea înscrierii trebuie plătit un avans de 500 de euro/persoană. Restul sumei se plătește cu 30 de zile înainte de excursie.

5
basein-2

În prețul aventurii sunt incluse:

* Cazare 3 nopți în resortul și crama de pe malul Dunării, curat, cochet, cu piscină și centru spa – camera cu vedere spre gradină sau cu balcon și vedere spre Dunăre (la alegere).
* 3x mic dejunuri superioare având un pahar de vin spumant inclus din sortimentele cramei
* 2x cine selecte (a la carte) pregătite de master chefi renumiți din Bulgaria
* Cina festivă selectă a la carte cu băuturile incluse în seara de Paște
* Concert special cu muzică live la saxofon în seara de Paște
* Concert live Lidia Buble pe 04.05.24
* Acces la centrul spa al resortului: infinity pool, saună clasică, baie de aburi, saună pe bază de plante, scaune cu infraroșu și masaje
* Complimente la check-in: apă plată și carbogazoasă, ceai Dammann, cafea Illy, o sticlă de vin de 375 ml, prăjituri de casă
* Late check-out pe data de 06.05.2024 la ora 2 pm
* Insoțitor de grup român din partea Fabrica de Aventură
* Grup fain și select cu voie bună la purtător

Nu sunt incluse în prețul aventurii:

* Activitățile opționale locale: plimbări cu bicicletele, o plimbare romantică cu renumitul simbol italian Vespa, distracție off-road cu UTV Polaris de 4 locuri prin podgorii sau pe malul Dunării, excursie cu barca de pescuit sau cu iahtul modern pe Dunăre, ascensiune cu balonul cu aer cald la apus deasupra domeniului, cramei și podgoriilor sau a stâncilor din jur, cu priveliști minunate asupra reliefului impresionant, joc de aventură pentru grupuri, jeep safari în jurul stâncilor – în funcție de cerere se pot face rezervări cu câteva zile înainte
* Intrările la obiectivele turistice din program: peștera, castel medieval și cetate – aprox. 10 leva/pers pentru fiecare obiectiv
* Mesele de prânz în restaurantul select al domeniului – (dacă se consideră necesar) – comandă a la carte
* Transportul până la locație – se realizează cu mașinile personale. Cine nu are posibilitatea să vină cu mașina proprie, poate găsi câteva locuri disponibile în mașina ghidului, urmând să se împartă costurile benzinei
* Supliment single – este disponibil doar dacă ne ramân camere neocupate la sfârsitul perioadei de înscrieri (însă poți veni singur și vei impărti camera cu o persoană la fel de faină ca și tine fară a plăti supliment) – 400 euro
* Asigurare storno și de sănătate ce acoperă inclusiv riscurile COVID19
* Orice alte cheltuieli personale

Taxele pentru activitățile opționale se plătesc cash la fața locului, în Leva sau Euro, direct în locație.

klasicheska
restorant6

———————————————

Pentru a fi la curent cu informatiile referitoare la circuitele pe care le pregatim, hai in comunitatea noastra:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

Va asteptam si pe contul de Instagram al colegului nostru Florin Radu, unde impartasim povesti despre destinatiile momentului:

https://www.instagram.com/florinradu.ro/

Hai sa cream impreuna cea mai mare comunitate activa de vacante din Romania! Invita-ti prietenii in grupul Vacante cu “de toate”:

https://www.facebook.com/groups/vacante.cu.de.toate

———————————————

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE ÎN BULGARIA:

Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Bulgaria.
Intrarea în Bulgaria este permisă cu pașaportul sau cartea de identitate valabile.

Înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina Fabrica de Aventură:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

…sau telefonic și pe WhatsApp la numărul +40761 896 881 (Gabriela) – de preferat pentru a discuta mai ușor detaliile.

Fiind mai mereu plecați pe teren pot exista intervale mari de timp când nu avem semnal telefonic, cu toate că nu ținem niciodată telefoanele închise. Daca NU reușiți să ne contactați telefonic, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră astfel:

* lăsați un mesaj pe WhatsApp pe numărul de telefon +40761 896 881
* lăsați un mesaj pe pagina noastră de Facebook
* trimiteți un email la adresa: gabriela@fabricadeaventura.ro

Condiții de plată și rezervare:
Înainte de plata avansului se va emite contractul cu agenția de turism. Plata contractului se efectuează în euro. Daca se dorește plata contractului în lei, prețul se calculează la prețul oficial BNR din ziua rezervării la care se adaugă un comision de curs de schimb de 2%. Cursul BNR poate fi consultat pe https://www.cursbnr.ro/ și este valabil în timp real pentru momentul rezervării.
În contractul cu turistul și în factura emisă veți găsi pe larg toate aceste detalii precum și toate condițiile contractuale în actualul context SARS Cov2.

Condiții de anulare:
În cazul în care turistul anulează pachetul din motive personale, oricare sunt acelea, sumele achitate nu se restituie. Multe dintre aceste riscuri, inclusiv riscul de îmbolnăvire, sunt preluate de asigurarea de călătorie, așa că vă recomandăm cu tărie să achiziționați unul dintre produsele disponibile pe piață. Preturile sunt modice, oferindu-vă în schimb protecție în fața diverselor situații apărute. Asigurarea de călătorie nu este inclusă în costul pachetului de călătorie.
Dacă circuitul se anulează din cauze externe agenției precum anulări, restricții de călătorie, restricții sanitare etc, dar fară a se rezuma la aceste exemple, sumele achitate se restituie integral, înainte de toate acestea urmând să fie recuperate de la furnizorii de servicii către care au fost achitate (companii aviatice, hoteluri etc).

Câteva aspecte importante despre noi:
Proiectul Fabrica de Aventură este derulat de:
SC Adventure Unfiltered SRL
București
Licență de turism: 1842/07.05.2019
CUI: 40850370
Nr. Reg: J40/4039/2019
Banca Transilvania

Fabrica De Aventură creează cele mai complexe circuite cu însoțitor de grup pentru destinații externe. Toate grupurile sunt însoțite de ghid național atestat și autorizat de către organele competente din România.

Vă punem la dispoziție o modalitate inedită de evadare din cotidian și un concept nou, original ce aduce în prim plan experiențele de călătorie UNICE. Orientați către detalii și punând accentul pe calitatea timpului petrecut împreună, scopul nostru este să vă oferim de fiecare dată un cadru select, servicii de calitate și experiențe unice de viața.

Indiferent de context și colaborări, toate programele sunt adaptate și personalizate astfel încât să corespundă standardelor și exigențelor noastre ridicate. Garantăm flexibilitate în fața diverselor cerințe personale și încercam în limitele pe care noțiunea de GRUP le permite să oferim soluții adaptate nevoilor reale ale fiecărui individ în parte, fără însa a afecta în cel mai mic fel buna desfășurare a programelor și buna dispoziție a celorlalți participanți.
De asemenea menționam faptul că suntem vegan friendly.

Pentru neclarități sau situații excepționale ne puteți contacta la numărul de telefon +40764 044 737 (Florin)

Fabrica De Aventură. Fii parte din poveste!

balon_polet-res
yahta