Loading...

Aventura in Andalucia. Portretul unei epoci

Iata mai jos iata cateva dintre motivele pentru care trebuie neaparat sa ne insotesti in acesta aventura de poveste in Andalucia:

  • Parcurgem incredibilul Caminito del Rey și ne bucuram de un traseu spectaculos pe celebrele pasarele care ating 105 metri înălțime!
  • Vizitam Setenil de las Bodegas si Ronda, celebrele “pueblo blanco” din Andalucia – unele dintre acele locuri despre care, atunci când le descoperi spui: wow!
  • Avem ghid local vorbitor de limba română pe toată perioada turului
  • Colaborăm cu unul dintre cele mai faine, curate și cochete hoteluri de 4 stele – curat, cochet, cu piscină proprie și aproape de plajă, dar și cu centru spa.
  • Avem cel mai complex circuit al Andaluciei și ne vom asigura că vei trăi cea mai bună experiență pe care aceasta o poate oferi

Andalucia, comoara Spaniei mângâiată de soare, dezvăluie un mozaic fascinant al istoriei și diversității culturale. O regiune cu o identitate distinctivă, Andalucia își croiește drum printre peisaje variate, de la plajele înspumate la culmile muntoase și orașele cu arhitectură impresionantă. Sevilla, cu farmecul său medieval și atmosfera vibrantă, își deschide porțile către o lume plină de energie și pasiune.

În umbra monumentelor istorice, cum ar fi Alcazarul și Alhambra, Andalucia respiră istorie și complexitate culturală. Orașele sale, pierdute între influențe arabe și europene, creează o atmosferă unică, iar străzile înguste dezvăluie secretele regale pierdute în negura secolelor.

De-a lungul Costa del Sol, plajele nesfârșite întâmpină turiștii cu ape liniștite și peisaje spectaculoase, oferind o oază de relaxare sub soarele blând al Mediteranei. În satele albe pitorești de pe coline, cum ar fi Ronda și Setenil de las Bodegas, farmecul rustic se îmbină cu peisaje montane impresionante.

Andalucia nu este doar un colț al Spaniei; este o poveste vastă desfășurată pe străzi pline de viață, în aromele gastronomiei autentice și în tradițiile prăfuite care se păstrează cu mândrie. În fiecare colț, în fiecare rincón, Andalucia te îmbie să explorezi, să descoperi și să te pierzi în esența sa vibrantă și autentică.

Timp de 7 nopți și 7 zile am pus cap la cap cea mai nebună aventură din Andalucia. Sunt prea multe obiective care ar trebui enumerate într-un sumar al celor 7 zile petrecute aici, așa că vom aminti doar pe scurt câteva dintre highlights-urile aventurii:

* Incredibilul Caminito del Rey și un traseu spectaculos pe celebrele pasarele care ating 105 metri înălțime.
* Stânca Gibraltar – poate cea mai faimoasă din lume, se înalţă la 426 m deasupra mării, tronând peste fâşia îngustă de apă ce separă Europa de nordul Africii, mai precis strâmtoarea Gibraltar
* Setenil de las Bodegas, micul sat din Andalucia – unul dintre acele locuri despre care, atunci când le descoperi spui: wow!
* Ronda – unul dintre cele mai vechi orașe și cel mai vestit “pueblo blanco” din Andalucia, cocoțat pe stânci abisale, amplasat strategic în locații greu de accesat, greu de atacat și bineînțeles, greu de cucerit de-a lungul istoriei
* Palatul Alhambra din Granada – o căsătorie a tradițiilor arabe și occidentale, un testament permanent al relației Europei cu cultura maură în cea mai bună parte a celor două milenii
* Sevilia – capitala regiunii autonome Andalucia cu ale sale obiective fascinante, printre care amintim Catedrala Santa Maria de la Sede – templul gotic cel mai mare din Spania și al treilea ca mărime din lume, dar și locul care adăpostește mormântul lui Cristofor Columb.
* Cordoba – unul dintre cele mai moderne și elegante orașe din antichitate, care în ziua de azi își conservă încă foarte bine farmecul medieval
* Mezquita sau Marea Moschee – Catedrală din Córdoba, cândva una dintre cele mai mari moschei din lume (chiar a doua ca mărime după cea de la Mecca) este alături de Alhambra cel mai important monument maur din Spania

Și ne oprim aici deoarece lista are foarte multe obiective și locuri în care vom ajunge și pe care le vom enumera mai jos. V-am spus doar că este cea mai faină aventură din Andalucia.

Dar hai să vedem în detaliu programul aventurii noastre pe zile:

ZIUA 1: BUCUREȘTI – MALAGA

Ora 09:30 intâlnire cu liderul de grup Fabrica de Aventură în Aeroportul Otopeni. În jurul orei 12:25 decolăm cu direcția Malaga. Urmează un zbor scurt de 4 ore, după care aterizăm pe aeroportul din Malaga în jurul orei 15:30. Suntem preluați de la aeroport de către reprezentantul local și în funcție de timpul rămas la dispoziție avem posibilitatea să facem un scurt tur ghidat de Malaga și apoi transferați la hotelul din Benalmadena pentru cazare și cină. Mesele incluse ale zilei: cina.

ZIUA 2: SEVILIA – opțional

După micul dejun servit la hotel, vă propunem o excursie opțională în Sevilia, capitala regiunii autonome Aldalucia. Sunt incluse în turul ghidat și se vizitează: expoziția Iberoamericana din 1929, cu oprire la Piața Spaniei – una dintre clădirile emblematice ale orașului. De aici ne îndreptăm către zona monumentală a orașului, centrul său istoric cu tipica arhitectură maură a stadutelor, trecem prin Grădinile Murillo și ajungem în cartierul Sfintei Cruci și Piața Venerabililor preoți. De aici prin “judería” (vechiul cartier evreiesc) ajungem la monumentul cel mai important: Catedrala Santa Maria de la Sede – templul gotic cel mai mare din Spania și al treilea ca mărime din lume, dar și locul care adăpostește mormântul lui Cristofor Columb. Se vizitează templul și avem posibilitatea să urcăm în Giralda- turnul cel mai înalt din oraș. Oprim pentru prânz (opțional) în unul dintre localurile faimoase din piață, apoi suntem preluați și conduși înapoi spre hotelul de lângă Malaga, unde ne relaxăm și servim cina. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.

ZIUA 3: GIBRALTAR – opțional

Dis de dimineața servim micul dejun la hotel, apoi vă invităm într-o excursie opțională în Gibraltar, la poarta dintre două continente, Europa şi Africa. Aici păzeşte contopirea Mării Mediterane în Oceanul Atlantic un promontoriu, micul teritoriu britanic din coasta spaniolă, pe care marile puteri ale lumii şi l-au disputat pentru cheia sa de aur: strâmtoarea Gibraltar. Ajungem cu autocarul până la zona de graniță “La Linea de la Concepcion” unde se traversează frontiera cu Gibraltar. Atenție, pentru această trecere trebuie să avem un document de identitate în original, buletinul sau pașaportul la noi! Autocarul nostru ne va lăsa la Autogara din Gibraltar, de unde ajungem imediat pe jos în centrul orașului în aproximativ 5 min. Turul nostru include o plimbare cu autobuzele locale de aproximativ 1h 45 min: parcurgem partea de vest a Gibraltarului până în punctul cel mai sudic al acestei stânci – Capul Europa (Europa Point) unde se amestecă Marea Mediterană și Oceanul Atlantic, iar în zilele senine se poate vedea continentul african. Se urcă pe stâncă până la 300m înălțime, unde de la 100 m începe Rezervația Naturală. La aproximativ 300 m înălțime facem o mică oprire să vizităm Peștera Sf Mihail. Vom vizita apoi faimosul lăcaș al maimuțelor și Tunelurile Marelui Asediu (Great Siege Tunnels), Castelul Maurilor. Vom avea parte și de o plimbare de aproximativ 2 ore și 30 min prin centru, unde vom putea servi și prânzul (opțional) la unul dintre localurile de pe coastă. Spre seară revenim la hotelul din Benalmadena unde suntem cazați. Relaxare și cină. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.

ZIUA 4: GRANADA – opțional

În această zi vă propunem o altă excursie opțională absolut fantastică, cu plecare imediat după micul dejun. După ce parcurgem aproximativ 160 km cu autocarul, sosim în Granada, una dintre perlele Spaniei și oraşul spaniol cel mai vizitat de turiştii din lumea întreagă. Cunoscută în trecut ca “giuvaierul din coroana maură”, Granada se află lângă Sierra Nevada, unde munți înalți și spectaculoși dau locurilor un aer maiestuos. Începem vizita din Granada cu partea cea mai veche a orașului: Cartierul Albaicin cu fermecătoarea priveliște din San Nicolas către Palatul Alhambra și coborâm străduțele întortocheate din această zonă, ajungând înspre partea cosmopolită și comercială a orașului. Traversăm Gran Via de Colon și intrăm în zona Renascentistă și Barocă, unde că un arc de triumf se ridică Catedrala din Granada lângă mormântul regilor catolici din Capela Regală. Nu putem spune cu adevărat că am vizitat Granada fară a ne pierde pentru aproximativ 1h în cel mai vechi cartier maur, cu vizibile influențe islamice și inclus în Patrimoniul UNESCO: Albaicin. Aici putem servi masa de prânz (opțional) la unul dintre restaurantele locale sau putem face shopping pentru aproximativ 1-2 ore. După masa de prânz mergem împreună să vizităm Alhambra, un imens complex de palate și fortărețe. Alhambra este – alături de Marea Moschee din Córdoba (transformată în catedrală) – cel mai spectaculos monument de arhitectură maură din Spania. Prima fortăreață arabă e construită aici în secoul al IX-lea, dar complexul, așa cum s-a păstrat până astăzi (grație faptului că, în 1492 nu a fost asediat), datează din secolele XIII-XIV, din timpul dinastiei Nasrid (ultima dinastie maură din Spania). Complexul este format dintr-o fortăreață militară, Palatul Nasrid, palatul de vară Generalife și palatul imperial construit în secolul al XVI-lea de Regele Carol, la care se adaugă grădinile, care ar fi fost concepute după imaginea Paradisului. Esența Alhambrei este însă Palatul Nasrid, o capodoperă a stilului maur. Petrecem aproximativ 2.5 h în acest complex și ne bucurăm de o minune arhitecturală și culturală străveche. Spre seară ne reîntoarcem la hotel, unde ne relaxăm și servim cina. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.
Notă: Biletele pentru intrarea în Alhambra se achiziționează cu 1 lună și jumătate înainte de excursie. Ele sunt nominale, iar la intrare este necesară prezentarea documentului de identitate pentru verificarea datelor furnizate în momentul achiziției.

ZIUA 5: CORDOBA – opțional

După micul dejun suntem preluați de la hotel și pornim împreună într-o nouă excursie opțională într-unul dintre cele mai moderne și elegante orașe din antichitate, care în ziua de azi își conserva încă foarte bine farmecul medieval: Cordoba. Asupra Cordobei și-au lăsat amprenta, pe rând, romanii, vizigoții, maurii, evreii și creștinii. Orașul păstrează până în zilele noaste aceste urme ce-i conferă o identitate aparte în peisajul Spaniei, dar poate mai puțin în zona Andaluciei, unde moștenirea maură, cea mai pregnantă dintre toate, se întâlnește la tot pasul, mai ales la Mezquita. Cartierul istoric din Córdoba e un labirint de străduțe cochete cu piatră cubică, alei ce-apar și dispar din senin, piețe medievale și grădini ascunse în curțile interioare ale caselor vechi, adevărate oaze în căldura dogoritoare a verii andaluze. Toate sunt desfășurate într-o zonă declarată Patrimoniu Mondial UNESCO, în centrul căreia se găsește clădirea-simbol a orașului: Marea Moschee-Catedrală din Córdoba, cunoscută de toți drept Mezquita. Cândva una dintre cele mai mari moschei din lume (chiar a doua ca mărime după cea de la Mecca), Mezquita este, alături de Alhambra, cel mai important monument maur din Spania. După ce vizităm interiorul catedralei vom traversa faimosul Pod Roman de la baza vechiului turn de apărare Torre Calahorra, pentru a intra pe Poarta Podului în centrul istoric unde se îmbrățișează vechea zonă musulmană cu vechiul cartier evreiesc. Vizităm aproximativ 1h cartierul evreiesc cu principalele atracții: Sinagoga, Zoco și câteva ateliere de pielărie, după care vom avea timp liber pentru masa de prânz (opțional) sau cumpărături. La finalul zilei suntem preluați de autocar și parcurgem distanța de 180 km înapoi până la hotel. Cină și relaxare. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.

ZIUA 6: ARDALES – CAMINITO DEL REY – SPECTACOL DE FLAMENCO – opțional

Ziua de astăzi începe după micul dejun în forță cu o aventură mult așteptată de către toți participanții: parcurgerea traseului montan Caminito del Rey. Înainte de aventura propriu-zisă facem o mica oprire de aproximativ 1h în Ardales, importanta locație strategică de apărare în perioada musulmană și un tradițional sat tipic andaluz cu maxim 2500 locuitori. Ajungem apoi în locul de unde pornim în aventură, ne echipăm cu caști de protecție și începem traseul. „Mica potecă a Regelui” este un traseu printre munți, construit în anul 1901 pentru a facilita accesul muncitorilor la două centrale hidroelectrice. Numele “El Caminito del Rey” i-a fost dat 20 de ani mai târziu, când regele Alfonso al XII-lea a participat la inaugurarea barajului Conde del Guadalhorce. În timp, drumul se erodase și devenise periculos, așa că în anul 2001 a fost închis publicului, fiind considerat cel mai periculos drum din lume. După lucrări serioase de reabilitare, în 2015 drumul a fost redeschis, putându-te plimba acum în siguranță pe poduri de lemn și metal, pe alocuri suspendate chiar și la 100m deasupra râului ce încă sapă în stâncă, mărind prăpastia. Totul este “safe” construit, cu o atenție incredibilă la detalii, cu suport de la organizatori la orice pas, camere de filmat peste tot, plase de siguranță, balustrade…TOTUL ÎȚI DĂ SENTIMENTUL DE SIGURANȚĂ absolută, în orice moment. Nu există nicio secundă în care să nu te simți în siguranță. Parcurgem 4 ore fantastice de canion și 8 kilometri plini de panorame fascinante. Masa de prânz (opțională) o organizăm după parcurgerea canionului. Seara relaxare și cină în Benalmadena. După cina vă invităm să petrecem o seară autentică spaniolă pe muzică și în acorduri de flamenco, într-un restaurant renumit pentru astfel de show-uri. Evenimentul este opțional și avem transportul dus-întors, show-ul de flamenco și băuturile incluse în prețul acestuia. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.

ZIUA 7: SETENIL DE LAS BODEGAS – RONDA – opțional

Ultima noastră zi în Andalucia este marcată de o excursie opțională în doua dintre locațiile obligatorii în ruta orașelor albe andaluze. Prima noastră oprire va fi în Setenil de las Bodegas, satul alb unicat prin dispunerea și înfățișarea sa, fiind construit în stâncă, pe stâncă și sub stâncă. Timp de aproximativ 1h 30 min ne plimbăm pe străduțele acestui sat pentru a descoperi farmecul aparte, iar casele uimesc prin înfățișarea lor unică, chiar bizară, fiind construite printre, sub și chiar în interiorul stâncilor și vechilor peșteri în care primii locuitorii ai așezării au trăit aici cu sute și chiar mii de ani în urmă. Pornim apoi către următorul obiectiv al zilei, Ronda, oraș aflat la 30 minute de Setenil și construit pe marginea unei prăpăstii de peste 120 m. Casele albe construite în buza prăpastiei, Puente Nuevo și canionul El Tajo prin care curge năvalnic râul Guadalevin, te vor convinge că Ronda merită atenția ta. Plaza del Torros, locul în care vei găsi una dintre cele mai vechi arene de lupte cu taurii. Suplimentar putem vizita și înăuntru (intrare opțională). Punem pe listă și Ruta de los Molinos de Tajo, Plaza Duquesa del Parcent, Banhos del Arrabos, Palacio del Rey Moro. Vizităm astfel zona veche a orașului traversand cel mai faimos din cele 3 poduri: Tajo – Podul Nou care a fost construit la o înălțime de 100 m pentru a uni și facilita accesul în zona orașului care s-a dezvoltat după anii 1700. Vizităm apoi o veche casă seniorială: Casa lui Don Bosco și savurăm un pic din vinul local. Vom avea și o pauză opțională pentru masa de prânz la un restaurant central. Spre seară ne reîntoarcem la hotel unde ne relaxăm și servim cina. Mesele incluse ale zilei: mic dejun și cină.

ZIUA 8: MALAGA – BUCUREȘTI

În această ultimă zi facem check-out-ul de la hotel foarte devreme și suntem conduși către aeroport. Ne îmbarcăm pentru zborul Ryanair planificat pentru ora 07:05. Sosim în București și aterizăm pe aeroportul Otopeni la ora 12:00 pm. Ne îmbrățișam de bun rămas.

Hotelul unde vom fi cazați sau variante similare în funcție de disponibilitate:
Hotel Best Siroco, Benalmadena – 4*- resort curat, cochet, cu mâncare bună și facilitați spa, situat aproape de plajă, nota 8.0 pe booking.

Iar dacă te întrebi cât te costă să petreci 7 nopți și 7 zile de poveste în Andalucia, atunci află că am negociat un PREȚ de doar 990 euro / persoană în cameră dublă!

Grupul minim pentru desfășurarea acestui circuit este de 10 persoane!

Pentru confirmarea înscrierii trebuie plătit un avans de 350 de euro/persoană. Restul sumei se plătește cu 40 de zile înainte de excursie.

În prețul aventurii sunt incluse:

* Bilete de avion tur și retur cu Ryanair
* Bagaj de mâna de 10 kg
* Cazare 7 nopți în hotel Best Siroco, Benalmadena de 4 stele, curat, cochet, cu piscină proprie și aproape de plajă, dar și cu centru spa.
* Demipensiune pentru toată perioada
* Insoțitor de grup român din partea Fabrica de Aventură
* Ghid național român pe toată perioada excursiilor opționale și a transferului
* Mijloc de transport cu aer condiționat pe toată perioada tururilor opționale
* Grup fain și select cu voie bună la purtător

Nu sunt incluse în prețul aventurii:

* Am organizat activitățile principale în 6 zile de excursii, toate OPȚIONALE – și am negociat un super preț de doar 490 Euro / persoană pentru un grup de minim 15 persoane / fiecare excursie optionala. Pentru un grup între 10-14 persoane / fiecare excursie optionala, prețul pachetului opțional este de 550 Euro/pers. Se poate renunța la oricare dintre excursiile opționale din pachet – veți primi în informarea de dinaintea excursiei lista detaliată cu toate excursiile și costurile aferente pentru situația în care alegeți doar anumite experiențe din program (ar fi păcat să pierdeți vreuna dintre ele totuși). Notă: Grupul minim pentru efectuarea excursiilor opționale este de 10 persoane/excursie! Sub 10 persoane pretul excursiilor opționale se recalculeaza la fata locului.
* Mesele de prânz dacă se consideră necesar (15-25 euro/pers/zi)
* Transferul aeroport-hotel și retur – între 30-40 euro/pers (in funcție de mărimea grupului)
* Bagaj de cală de 20 de kg – aproximativ 75-80 euro
* Supliment single – este disponibil doar dacă ne ramân camere neocupate la sfârsitul perioadei de înscrieri – însă poți veni singur și vei impărti camera cu o persoană la fel de faină ca și tine – întrebați la înscriere
* Tipsul – 50 Euro/persoană/toată perioada – tipsul se împarte către toți prestatorii locali de servicii: ghidul local însoțitor pt toată perioada, șofer de autobuz, ghizi locali, etc
* Asigurare storno și de sănătate ce acoperă inclusiv riscurile COVID19
* Orice alte cheltuieli personale

Excursiile opționale, transferul și tipsul se plătesc cash la fața locului, în Euro, direct la însoțitorul de grup.

ATENȚIE! Oferta este dinamică în funcție de prețul biletului de avion. Fluctuațiile biletelor sunt zilnice, asa ca rezervați din timp pentru a beneficia de oferte bune de preț! Pentru eventualele modificări ale prețului excursiei se va face update în eveniment ori de câte ori este nevoie. La înscriere vă vom reconfirma prețul.

ATENȚIE! Data limită pentru înscrieri este 1 Mai 2024, în limita locurilor disponibile. După această perioadă nu se mai fac înscrieri, întrucât este nevoie de achiziționarea nominală a biletelor de intrare la Alhambra și El Caminito del Rey cu cel puțin 1 lună înainte de excursie.

ATENȚIE! Programele noastre sunt adresate oamenilor activi și cu atitudine pozitivă! Programul nu este potrivit pentru cei comozi și amatori de all inclusive!

———————————————

Cateva dintre parerile turistilor care au calatorit alaturi de noi dar si momente surprinse pe parcursul aventurilor noastre trecute gasiti accesand urmatorul link:

https://www.fabricadeaventura.ro/testimoniale/

Pentru a fi la curent cu noutatile referitoare la circuitele pe care le pregatim, hai in comunitatea noastra:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

Va asteptam si pe contul de Instagram al colegului nostru Florin Radu unde impartasim povesti despre destinatiile momentului:

https://www.instagram.com/florinradu.ro/

Hai sa cream impreuna cea mai mare comunitate activa de vacante din Romania! Invita-ti prietenii in grupul Vacante cu “de toate”!

https://www.facebook.com/groups/vacante.cu.de.toate

———————————————

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE ÎN SPANIA:
Nu există condiții de intrare în Spania.
Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Spania.
Intrarea în Spania este permisă cu pașaportul sau cartea de identitate valabile.

CONDIȚII DE REVENIRE ÎN ROMÂNIA:
Nu există restricții de revenire în România.
Toate condițiile de revenire în România se pot modifica fară nicio informare prealabilă și nu pot fi imputate în vreun fel agenției.

Înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina Fabrica de Aventură:

https://www.facebook.com/fii.parte.din.poveste

…sau telefonic și pe WhatsApp la numărul +40761 896 881 (Gabriela) – de preferat pentru a discuta mai ușor detaliile.

Ne dorim ca de obicei să vă fim aproape și să vă oferim tot suportul necesar odată cu relansarea destinațiilor turistice internaționale.
Fiind mai mereu plecați pe teren pot exista intervale mari de timp când nu avem semnal telefonic, cu toate că nu ținem niciodată telefoanele închise. Daca NU reușiți să ne contactați telefonic, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră astfel:

* lăsați un mesaj pe WhatsApp pe numărul de telefon +40761 896 881
* lăsați un mesaj pe pagina noastră de Facebook
* trimiteți un email la adresa: gabriela@fabricadeaventura.ro

Condiții de plată și rezervare:

Înainte de plata avansului se va emite contractul cu agenția de turism. Plata contractului se efectuează în euro. Daca se dorește plata contractului în lei, prețul se calculează la prețul oficial BNR din ziua rezervării la care se adaugă un comision de curs de schimb de 2%. Cursul BNR poate fi consultat pe https://www.cursbnr.ro/ și este valabil în timp real pentru momentul rezervării.
În contractul cu turistul și în factura emisă veți găsi pe larg toate aceste detalii precum și toate condițiile contractuale în actualul context SARS Cov2.

Condiții de anulare:

În cazul în care turistul anulează pachetul din motive personale, oricare sunt acelea, sumele achitate nu se restituie. Multe dintre aceste riscuri, inclusiv riscul de îmbolnăvire, sunt preluate de asigurarea de călătorie, așa că vă recomandăm cu tărie să achiziționați unul dintre produsele disponibile pe piață. Preturile sunt modice, oferindu-vă în schimb protecție în fața diverselor situații apărute. Asigurarea de călătorie nu este inclusă în costul pachetului de călătorie.
Dacă circuitul se anulează din cauze externe agenției precum anulări de zboruri, restricții de călătorie, restricții sanitare etc, dar fară a se rezuma la aceste exemple, sumele achitate se restituie integral, înainte de toate acestea urmând să fie recuperate de la furnizorii de servicii către care au fost achitate (companii aviatice, hoteluri etc).

Câteva aspecte importante despre noi:

Proiectul Fabrica de Aventură este derulat de:

SC Adventure Unfiltered SRL
București
Licență de turism: 1842/07.05.2019
CUI: 40850370
Nr. Reg: J40/4039/2019
Banca Transilvania

Fabrica De Aventură creează cele mai complexe circuite cu însoțitor de grup pentru destinații externe. Toate grupurile sunt însoțite de ghid național atestat și autorizat de către organele competente din România.
Vă punem la dispoziție o modalitate inedită de evadare din cotidian și un concept nou, original ce aduce în prim plan experiențele de călătorie UNICE. Orientați către detalii și punând accentul pe calitatea timpului petrecut împreună, scopul nostru este să vă oferim de fiecare dată un cadru select, servicii de calitate și experiențe unice de viața.
Indiferent de context și colaborări, toate programele sunt adaptate și personalizate astfel încât să corespundă standardelor și exigențelor noastre ridicate. Garantăm flexibilitate în fața diverselor cerințe personale și încercam în limitele pe care noțiunea de GRUP le permite să oferim soluții adaptate nevoilor reale ale fiecărui individ în parte, fără însa a afecta în cel mai mic fel buna desfășurare a programelor și buna dispoziție a celorlalți participanți.

De asemenea menționam faptul că suntem vegan friendly.

Pentru neclarități sau situații excepționale ne puteți contacta la numărul de telefon +40764 044 737 (Florin)

Fabrica De Aventură. Fii parte din poveste!