Free Worlding

Urmareste-ne pe pagina de Facebook: “Free Worlding”. Toate detaliile legate de costurile evenimentelor precum si datele la care au loc tururile vor fi afisate pe pagina de Facebook “Free Worlding” in categoria “Evenimente”.

Fii parte din poveste!

Cu pasiune, daruire si multa atentie la detaii am constuit cele mai complexe circuite turistice externe. Hai sa descoperi lumea alaturi de o echipa profesionista!

Povestea “Free Worlding”

Aventurile interne începute în 2016 au fost doar începutul. De ceva vreme visam cu ochii larg deschiși să pornim la drum împreuna pentru a descoperi cele mai exotice destinații ale lumii. Și nu a durat mult până dorința a devenit realitate. Am transformat destinații precum Iordania, Maroc, Zanzibar, Peru, Islanda, Cappadocia, Egipt si multe alte locuri minunate în experiențe complexe pentru cei ce au ales să călătoarească alături de noi. Cuba, Azore, Georgia, Islanda, Mexic, Uzbekistan și multe alte destinații de poveste așteaptă să vă uimească și să vă fascineze.

Dacă apreciați compania selectă, standardele ridicate, o echipa profesionistă orientată către nevoile individuale și de grup și nu în ultimul rând dacă doriți să trăiți o experiență unică, complexa și nu doar să faceți o călătorie, atunci vă invităm să scriem împreună acest jurnal de călătorie. Este un jurnal care se scrie în mod continuu, arătându-ne nemărginirea lumii în care trăim, dar și nemărginirea noastră că indivizi. Este un jurnal de călătorie care cuprinde fragmente din paginile vieților noastre. Pentru că nu vedem lumea așa cum este, ci așa cum suntem. Și astfel devenim participanți activi la frumusețea ei. Vom fi bucuroși să vă avem alături de noi și să vă ghidăm pașii în cele mai minunate aventuri!