Loading...

Hotelul plutitor si Delta Dunarii

Am pregatit pentru voi o noua experienta unica – croaziera cu hotel plutitor in Delta Dunarii.

Poate va intrebati ce presupune o croaziera si de ce sa alegeti o aventura de acest tip in aceasta vara. Voi intrebati, noi raspundem.

• Delta are un farmec aparte si noi stim exact unde sa ajungem – canalul Sulina, padurea Caraorman si padurea Letea, orasul Sulina dar si Mila 23 sunt doar varful piramidei. Iti vom arata locuri ascunse, putin stiute si o buna bucata din apele neexplorate ale Deltei.

• Timp de 4 zile vom colinda Delta direct cu hotelul plutitor – un vapor care ne va gazdui 24/7, dar ne va si plimba in adancul Deltei. Bineinteles, de ori de cate ori va fi nevoie, ne vor prelua barci sa ajungem la mal spre obiectivele pe care ne-am propus sa le vizitam sau ca sa ne aventuram pe lacuri si canale mai inguste.

• Te vei bucura de conditiile de top al unui hotel plutitor clasificat la 4 stele si tot ce ai nevoie la indemana ca sa te bucuri de aceasta experienta: wi-fi, camere duble sau triple cu baie proprie, tv, instalatie climatizare…deci, nu o sa iti lipseasca nimic. Hotelul beneficiaza si de terasa acoperita si special securizata impotriva tantarilor ca sa ai parte de timp de calitate in natura. Si avand in vedere ca propunem o experienta boema si contemplativa, fara valuri si miscari bruste, te asiguram ca nu este cazul sa te ingrijorezi de valuri, rau de miscare sau de apa.

• Strangem laolalta cei mai faini oameni, deschisi la provocari, care isi doresc sa traiasca experiente frumoase si de calitate. Iar daca atunci cand te gandesti la croaziera deja iti vin in minte acele vapoare imense atunci e bine sa afli ca noi o sa beneficiem de un cadru mult mai restrans – o sa avem intregul hotel rezervat doar pentru noi si asta inseamna doar 16 locuri disponibile!

• Timpul e aliatul nostru si ne vom bucura de fiecare secunda! Si pentru ca vom petrece 4 zile impreuna pe croaziera, cand nu exploram salbaticia Deltei, ne vom relaxa la plaja pe terasa hotelului (dotata cu sezlonguri si baldachine!), vom depana povesti iar seara ne distram cu film, dans sau karaoke, dupa plac. Biodiversitatea Deltei poate fi identificata si vazuta chiar de pe terasa hotelului plutitor, ideala pentru birdwatching.

• Meniul include preparate traditionale ce se gatesc in Delta Dunarii, respectiv gustari pescaresti, bors de peste traditional, peste la gratar sau prajit si multe alte delicii.

Daca v-am facut curiosi puteti gasi mai multe detalii si programul complet al croazierei in evenimentele noastre de pe pagina de Facebook Fabrica de Aventura!