Loading...

Wild Iordania. Primele impresii.

Primele impresii la intoarcerea din “Wild Iordania”, un program de aventura pus in premiera in scena de agentia noastra pentru turistii din Romania.

Si iata ca ne-am intors din primul program de Wild Iordania. O premiera absoluta in Romania. Si acum, dupa ce am feedback-ul celor 20 de aventurieri care m-au insotit, pot afirma ca a fost un succes deplin. Un succes la care am muncit impreuna ca o echipa timp de 8 zile.

Proiectul meu “Fabrica de Aventura” este prima agentie din Romania care a indraznit sa puna in scena Iordania altfel. Iordania spectacolului deplin si a momentelor de neuitat. O Iordanie care iti umple sufletul de frumos si care te uimeste la fiecare pas. Pentru ca dincolo de programul clasic in care ne-am specializat ani de zile exista o intreaga alta lume neexplorata.

Avem mii de poze din aventura asta si sute de poze care sunt incredibile. Am selectat doar 10 dintre ele. Probabil urmeaza un lung sir de postari pe care le voi face si in care va voi dezvalui putin cate putin acest program fantastic.

Pe cat de spectaculos este totul, pe atat de accesibila este aceasta aventura. Ai nevoie doar de o conditie fizica medie si multa dorinta de aventura. Nu este despre cazari luxoase, nu este despre opulenta si nici despre zone de confort. Este despre simplitate, despre 3 nopti din 7 petrecute in campuri cu facilitati basic sub cerul plin de stele, despre prieteni si povesti si despre spectacolul grandios al naturii, ascuns in pustiu de ochii celor ce prefera doar normalul. Un program accesibil tuturor celor cu o conditie fizica normala si bineinteles…cu simt de aventura la purtator.

Canioanele Iordaniei sunt spectacol pur. Si genul asta de canioane le gasesti cam prin toate tarile desertice ale Asiei. Insa ceea ce este unic si impresionant la Iordania este cum o tara atat de mica a reusit sa condenseze atat de multe si felurite canioane luxuriante sau exotice. Pentru ca avantajul principal este clar distanta relativ scurta dintre toate aceste minunatii si timpul economisit la general.

Deci o experienta intensa ca si trairi in fata spectacolului ce ti se desfasoara la fiecare pas in fata ochilor si un concept cel putin interesant ce imbina miscarea usoara in aer liber cu relaxarea si contamplarea. Si bineinteles o gasca numai buna de strans amintiri spectaculoase. Pentru ca de 6 ani grupurile noastre strang cei mai faini oameni cu vibe energetic pozitiv.

Sunt pe deplin multumit ca aceasta tura s-a materializat in sfarsit. Sunt mandru ca de acum va exista si o alta alternativa de a vizita Iordania. Turul asta va aparea si la alte proiecte care il vor prelua, ceea ce este un lucru bun.Turismul are nevoie sa iasa din zona clasica care usor, usor si-a pierdut stralucirea si sa dezvolte alternative. Noi cei 21 ramanem primii care au incercat Iordania in forma asta.

Daca vreti sa ma insotiti in urmatoarea aventura “Wild Iordania” pe 20-27 septembrie, gasiti detalii pe paginile de Facebook: Fabrica de Aventura, Free Worlding sau Florin Radu. Ultimele 6 locuri disponibile.

Si daca sunteti curiosi ce aventuri noi pregatim in viitor atunci va astept si pe profilul meu de Instagram: florinradu.ro